Близнаците, спечелили 1.6 милиона от лотарията: Искаме нормален живот, да има къде да преспим

Искаме нормален живот, да има къде да преспим, за образованието на децата, това казаха в тв ефир братята тотомилионери от село Микрево, общ. Струмяни, минути, след като изтеглиха първите 5000 лева от голямата печалба, пише struma.bg

Благовест и Светослав Аспарухови спечелиха 1 600 000 лева, къща и кола от Националната лотария.

Веднага след като взеха първите пари от банката двамата братя се прибраха в дома си, а единият от тях ги връчи директно на съпругата си, за да погаси дълговете.

Много роднини се обаждат, след като разбраха за печалбата ни, но няма да можем да помогнем на всички, казаха щастливците тотомилионери. Родителите ни спят на пода, помолихме се на Господ да ни помогне и ето той се отзова на молитвите ни, продължиха през сълзи двамата братя.

Откакто са спечелили те не могат да се хранят от вълнение, стана ясно още от тв интервюто.

Те обещаха пред камерите наесен да се върнат в училище и да продължат образованието си, което се наложило да прекъснат в 4-ти клас. А сега 2-3 месеца ще се отдадат на заслужена почивка, напускайки работата си в шивашката фирма.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.