Вижте от птичи поглед срутения хотел край Варна

Втори ден продължава издирването на оцелели, след като вчера хотел се срути, един работник загина, а други трима все още се издирват, пише moreto.net.

11-етажният хотел "Вероника" беше изпразнен още след края на туристическия сезон миналата есен, когато беше премахната и част от дограмата. Хотелът е трябвало да бъде съборен и на негово място да бъде вдигната нова сграда. Вчера ДНСК стартира процедура за обследване рухналия хотел в курортния комплекс "Слънчев ден". Цяла нощ продължи издирването на оцелели под руините на срутилия се вчера хотел "Вероника" край Варна. Четири специално обучени кучета и двама водачи от Планинската спасителна служба на БЧК в Пловдив пристигнаха около три часа във Варна за да търсят оцелели, но безуспешно. Потвърдени са самоличностите на трима от изчезналите работници в Слънчев ден. Хората чакат да открият мъже с имена Йордан, Манол, Йосиф, Борислав и Тодор.

И в този момент продължава търсенето на тримата мъже, а надеждите на спасителните екипи са те да са попаднали във въздушен джоб.  

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони