Двама осъдени за секс с ученичка

Двама благоевградчани бяха осъдени за секс със 17-годишна ученичка. Георги Николов-Дон Пийо ще лежи 4 г. в затвора, а съучастникът му Ивайло Костадинов получи 3 г. условно с 5-годишен изпитателен срок.

Сексуалното посегателство станало на 29 октомври 2011 г. в къщата на Костадинов в Благоевград, където се събрали десетина души на домашен купон. В една от стаите Николов се затворил с ученичката и насила я принудил да прави секс с него. Той я блъснал на леглото, разкъсал дрехите й, а през това време влязъл и домакинът на купона, който също се включил в бруталното посегателство над момичето.

След като двамата се гаврили с нея, тя успяла да избяга и влязла в къщата на съседи. Там помолила за помощ и веднага пристигнали полицаи.

Заради предишна условна присъда с неизтекъл изпитателен срок Дон Пийо получи ефективен затвор, а съучастникът му - условна присъда. Двамата ще трябва да изплатят и общо 20 хил. лв. на момичето за причинените морални щети, болки и страдания. Присъдата на районните магистрати в Благоевград подлежи на обжалване.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони