Вдовица викна стриптизьорки да танцуват на погребението на мъжа й

Между сълзите, възхвалите и последните сбогувания, погребенията като цяло са много тъжни събития. Затова опечалени в Тайван останаха шокирани, когато бяха почерпени „за бог да прости” с екзотични танц на две млади стриптизьорки, наети от вдовицата на починал мъж, съобщава The People's Daily Online reported. В течение на няколко минути кръшните мадами са се кълчили около ковчега на покойника под мелодията на Moves Like Jagger на Maroon 5. 

В един момент младите момичета дори са се чекнели върху капака на ковчега. За всеобщо учудване те били наети от съпругата на покойния. Това било последния й подарък към нейния любим. Госпожа Джян признава, че мъжът й винаги се заглеждал по хубавите жени и е искала последното му пътуване да му се хареса. 

За целта погребалната агенция в Тайпе Тайчунг бе специално превърната в клуб за джентълмени на 12 април. При това някои от опечалените са били по-заинтересовани да заснемат секси танцьорките, вместо да ронят сълзи по изгубения приятел и роднина.

Други роднини и приятели изразили шок и протест, но това не успяло да спре секси танците.

В Тайван „обичаят” екзотичните танцьорки да се канят на погребение започна през 80-те години на миналия век от местната мафия, за която се твърди, че по същото време е поставила под свой контрол погребалната индустрия.  

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл