Цял блок се вдигна и изсели Радо Зъба

Истински екшън се разиграл в бургаския комплекс "Меден рудник". Жителите на блок 604 се вдигнали като един, за да изселят криминално проявения Радо Зъба.

Хората се наточили да го изгонят, защото се притеснявали за сигурността си, макар че Зъба не бил се проявил, само изхвърлил боклуци от приземното помещение, където по негови думи, бил пуснат да живее от собственика.

Голяма група съседи обаче внезапно го посетила и му дала ултиматум да се маха от кооперацията. Радо Зъба уж се уплашил и си стигнал багажа, но не се дал без бой. Напуснал помещението, което обитавал, но отвън грабнал камъни и започнал да ги хвърля по паркираните коли на хората. Веднага била повикана полиция и Радослав Колев- Зъба бил задържан от ченгетата, а впоследствие глобен от съда с 200 лева за хулигански действия.

Всички жители на блока дебнат зорко да не би Зъба да се появи отново. До момента той не е правил опити да се завърне, казаха вчера жители на комплекса. Прозвището "Зъба" Радо получил заради големите си зъби, разправят местни зевзеци.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони