Готов ли си за сериозно натоварване? Две сгради, 40 етажа, около 800 стъпала!

Броени дни остават до второто издание на спортното събитие с нестандартен характер – състезателно изкачване на стълби – IGNITE SOFIA – The Sopharma Business Towers Run. Второто издание на събитието ще се проведе на 18 април от 11:00 ч., в Sopharma Business Towers, София. Повече от 450 човека вече са заявили желание да се включат в надпреварата.

Участниците тази събота ще имат възможност да се съревновават с представителите на националния ни отбор по ски бягане - Андрей Гридин и Антония Григорова, участвала на олимпийските игри във Ванкувър през 2010 г. и Сочи 2014, както и с Христина Козарева - една от най-добрите ни състезателки по маратон и най-добрата родна състезателка по планинско колоездене с много челни позиции в световното първенство по велоориентиране.

Записването навреме е едно от условията, за да бъдеш най-бърз, а да финишираш – доказателство за издръжливост. Тези, които притежават тези две качества, ще получат страхотни награди от PUMA, а тези, на които им липсва мъничко, ще получат много източници на енергия през целия ден – презареждаща музика с най-големите хитове от 90-те до наши дни, които звучат по радио ENERGY, забавления и развлекателни игри.

Целта на състезанието е да провокира повече хора да използват градската среда по нов начин, възползвайки се от наличната инфраструктура.

Всички, които искат да тестват бързината и издръжливостта си, имат още само два дни да се регистрират на WWW.DRACE.BG/IGNITESOFIA , защото квотата за участие е вече почти пълна. За повече информация – радио ENERGY.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт