Съсякоха с брадва лицето на баща заради тийнейджърска свада

Съсякоха с брадва лицето на мъж от село Пудрия, пише „Конкурент“. Масова разправия заради тийнейджърска караница прати 49-годишния Валентин Х. в болница в София. Инцидентът е станал към 1 часа през нощта в неделя. Кметът на криводолкото село Дилян Димитров разказа, че се е разразил грандиозен родителски скандал след свадата на младежите.

„Всичко започнало заради тийнейджърски караници. Младежка компания пила в местното кафене до късно. По едно време между момчетата започнало пререкание. Едно от тях, което е от ромски произход, било бито. Когато се прибрало вкъщи, то казало на чичо си за скандала“, разказа Димитров. По думите му чичото събрал още роднини и приятели и тръгнал да търси отговорност от семействата на другите момчета. В противниковия лагер също се събрали няколко мъже. Започнал лют скандал в тъмна уличка в селото. В един момент един от ромите се разгневил повече и съсякал лицето на Валентин, който бил сред групата на спорещите като баща на едно от момчетата. Всички се разбягали след кървавия инцидент. На мястото по сигнал пристиигнала линейка. Заради тежките травми по главата и лицето мъжът бил транспортиран в софийска болница.

„Майката на Валентин ми каза, че състоянието му е стабилно. Заради мрака в улицата не се знае кой точно го е нападнал с брадвата. В селото се говори, че има заподозрян“, допълни кметът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони