Психолог за магнолиите и Борисов: Това е начин да се покаже едно друго аз

„Магнолиите са начин да покажем едно друго аз и да избягаме от факта, че нещата са грозни, лоши, тъжни. Неудовлетворителност звучи навсякъде около нас. Този коментар за направи пред Нова телевизия политическият психолог Антоанета Христова. Тя и астрологът Силва Дончева анализираха символиката на цветята, видяна от фейсбук профилите на политиците в последно време. Припомняме, че след снимките на Бойко Борисов още редица известни българи качиха фотоси с нежното цвете.

Не мога да кажа категорично, че той го е направил напълно целенасочено, подчерта Христова, като изтъкна, че магнолията е израз на красота и изтънченост.

Според Силва Дончева магнолията е жертвено цвете. „Всяко цвете е създадено от определен ангел и носи информация. Затова не трябва да късаме цветя, това е обида към ангел“, каза тя.

По нейните думи всеки има цвете, в което се отразява. От разговора стана ясно още, че стайното цвете, с което се охарактеризира Сидеров преди време, било символ на невъзможността той да излезе в реалността, а теменужките на Костов били в противовес на неговата строга личност, тъй като били символ на невинността.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини