Млад мъж с опасност за живота след токов удар

29-годишен мъж от бургаското село Маринка е с опасност за живота след токов удар, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Бургас. Вчера около 13.25 часа в Четвърто Районно управление „Полиция” – Бургас е постъпил сигнал, за лице претърпяло токов удар в дома си, находящ се в село Маринка.

Установено е, че 29-годишен мъж е ремонтирал самоделно направен удължител. Откаран е в МБАЛ с изгаряния на двете ръце и е транспортиран със специализиран автомобил до клиника по изгаряния гр. Варна. При извършения оглед на място е установена барака, изградена от дървени плоскости, пригодена за живеене.

На земята е намерен около 14 метра бял двужилен кабел, по който се вижда нарушена външна обвивка и е обгорял. При огледа не е установено незаконно присъединяване към електропреносната мрежа. По данни на лекумащия лекар в гр. Варна мъжът е с изгаряния по ръцете и е с опасност за живота.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.