Георги Петков: Дразни ме, че всички говорят за мача от 2013 година

На 27 април 2018 да почерпят

Украйна гарантира обучението на български език на сънародниците ни

Доналд Тръмп ще посети Великобритания на 13 юли

Обсебени ли са три цигулки и виолончело за 30 млн. долара? “Страдивариус” ,“Гуарнери”, „Джофредо Каппа” и “Гофрилер”, купени по времето на Людмила Живкова, над 30 г. са в едни и същи музиканти

Депутатите предложиха Музикалната къща на БНР да работи като самостоятелен културен институт Така за всеки продаден билет новата структура ще получава субсидия от Министерството на културата

Кметицата Иванчева към съучастниците си: Няма документ, докато не плати (обзор) Поставили сме предприемача на колене, допълва началничката на район „Младост”

“Отровени” жители на Дума разказаха в централата на ОЗХО за фалшивата химическа атака

Студио Х на „Армията“ Малцина от сегашния отбор ще запазят местата си, важно е кой ще ги запълни

828 нови медицински изделия влизат в болничната помощ 105 пациенти са минали през 4 лечебници за аортни клапи

Сенатът на САЩ одобри Майк Помпео за нов държавен секретар

По работа сме на второ място в ЕС Трудим се по 40,8 часа, а холандците по 30,3 часа

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 27 април 2018

Общински съветници се обединиха заради глоба на Здравко Здравков Главният архитект бил викан в следствието и заради Иванчева

Според социологическите проучвания Ердоган ще спечели изборите в Турция

Областен управител иска реконструкция за ГКПП-Логодаж

Извършването на реконструкция и модернизация на ГКПП Логодаж /граничният пункт при Благоевград на път за Македония/ ще бъде представен като приоритетен проект, който трябва да бъде включен за финансиране от Целенасочената инвестиционна програма. Това каза областният управител на Благоевград Бисер Михайлов на Съвет за регионално развитие, който се провежда в Банско.

Според него пунктът има стратегическо местоположение и улеснява търговските потоци по транс-европейските транспортни коридори ГКПП Логодаж – Гоце Делчев – ГКПП Илинден , ГКПП Логодаж – Кулата, ГКПП -Логодаж – София – Видин и Калотина.

Чрез модернизацията ще се подобрят и условията за работа на служителите от пункта, ще се облекчи движението и пропускателността на границата.

Според губернатора, след изграждането на автомагистрала “Струма”, се очаква да се повиши трафикът на транспортни средства и в двете посоки, затова с модернизирането на граничния пункт значително ще се облекчи преминаването.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.