Пенсионер пусна обява: Търся жена - да мие чиниите, по малко да бърше прах. Цялата гола

Любопитно съобщение остави 69-годишен мераклия на табло за малки обяви. То гласи, че се търси жена, която „да мие чиниите, по малко да бърше прах и като цяло да подрежда – цялата гола, като в замяна ще й се плати повече, отколкото е стандартното заплащане на пазара”, пише „Дейли мейл”.

Обявата е залепена в Бристол, Великобритания, от мъж, представящ се просто като Джон. Той е разведен от 24 години. Обещава, че ще плаща по 20 паунда на час веднага след свършването на работа. Получил е 11 обаждания от желаещи да започнат.

Според Джон, няма нищо сексуално в изискванията му за чистачка. „Не правя нищо незаконно. Не вредя на никого. Аз съм воайор в най-истинския смисъл на думата”, заявява бившият земемер.

„Ако бях перверзник, щях да използвам агенция за компаньонки. Ако исках секс, щях да отида в квартала с червените фенери. Да унижавам жените? Не мисля, че е това. Това всъщност е жалко. Обикновено след първата смяна ми казват: „Това не е чак толкова лошо, колкото си мислех”. Опознаваме се и ставаме приятели”, добави той.

Досега Джон е имал три голи миячки. Търси си четвърта.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл