Спасиха момче, паднало в кладенец заради яре

Младеж от село край Лом едва не загина след като падна в дълбок 22 метра кладенец. Той се опитвал да спаси паднало яре, но въжето се скъсало и сам полетял в ямата.

Спасители и пожарникари са извадили момчето невредимо, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал в понеделник към 22 часа вечерта в село Ковачица - на 10 км от Лом. Вече по тъмно палаво яре на местен стопанин се разскачало по двора, подхлъзнало се и паднало в стар кладенец. За щастие бунарът бил пресъхнал и животинчето не се удавило, но жално врещяло от дълбоката дупка.

Целия текст четете ТУК

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

  • ДЛР<>ДВЛ

    Тя държавата им гори под краката и ще се срути на главите им, а те седнали Конституцията да оправят!?! От две години в Агенцията по вписванията се осъществяват от обективна страна целият спектър на длъжностните престъпления! Загубени са с празниците наедно!!! Госпожицата от Сините камъни си върти синджирчето под носа им и ги прави на луди! А те – Конституция и празници!... Атанас да си оправи ведомството! Надежда я прикриваше. Сорбоната я прикриваше, че и я бонусираше. Ковачева още я прикрива. А нашият отнесен ли, отнесен!... Доказателства ли няма!? Ето му! В оригинал! С материална доказателствена сила! https://drive.google.com/drive/folders/1W6KsKfQNVzkwesqnlCGoUHoSOUeKONIZ Или ще чака Сарафов да му свърши работата!? Ще я свърши! Но с нея и него, че и Вас!...

Още от Региони