Телевизионна водеща се самоуби с хапчета, след като роди

Английската тв водеща Мишел Уот се самоуби с хапчета, след като не можа да се справи с острите болки и хронично главоболие, които получи малко след като роди дъщеричката си, съобщи вестник "Дейли мейл".

Нещата тръгнали първоначално със силна мигрена. Чаровната водеща на предаване за интериорен дизанй по ITV напразно обиколяла по лекари. Те дори не могли да открият какъв и е проблема. След това и предложили да и направят и лумбална пункция, опасявайки се да няма някой нерв възпален. Интервеницията обаче вместо да подобри нещата, ги докарала до тотален ад. Жената престанала да се храни, теглото и паднало драстично.

"В един момент тя престана да бъде тази Мишел, която всички познаваме- весела, силна и волева", казва пред "Дейли мейл" бащата на Мишел- боксьорът Джим Уот.

Тялото на сексапилната някога жена е открито в дома и в шотландския град Ейрт, където тя живее със съпруга си Пол и дъщеричката Джейми.

За боксьора Джим това е втора семейна трагедия.През октомври 1995 година той и съпругата му Маргарет губят сина си Джим - младши в катастрофа, когато е само на 17 години.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл