Интернет алъш-вериш: Продават се слиповици и мръвка от еднорог

Дивни щуротии са минали от едни ръце в други за последните повече от 20 г. интернет търговия. Редом с книги и предмети от всякакво естество в Амазон са продадени изобретения като гащи за ръце, черна тоалетна хартия и месо от еднорог.

Ето по-подробно описание. Слиповете за ръце, наречени слиповици, пазят дланите от наранявания и... настинки. Цена - 13 евро, или 26 лв. Консервата с еднорожко прилича на котешка храна, но обещава на купувача “вълшебство с всяка хапка” и твърди, че е “превъзходен източник на искристост”. Произведена е от Лъчистите ферми и излиза малко скъпичко - 23 евро за 156 г.

За разлика от първите две, чисто черната тоалетна хартия (6 ролки за 6 евро), се оказва малко непрактична. Човек не е напълно сигурен дали добре се е избърсал след голяма нужда. Сапун с аромат на бекон е друг великолепен продукт от широкоспектърната гама на сайта. Продават се изгодно и: банкнота от 1 млн. лири стерлинги срещу 3,95 паунда. Седло за татковци - да могат по-удобно да яздят бащите си малките сополанковци (100 евро). Костюм на Мерилин Монро за кучета, оборудван с перука и фалшиви гърди (20 евро).

Има и някои не толкова практични стоки: карнавална силиконова маска. Например глава на гълъб (15 евро) и “абсолютно нищо” - опаковка, в която е сложено нищото, с надпис “Поздравления! Вие станахте собственик на абсолютно нищо”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл