Лили Павлова побъбри с митрополит Наум

Регионалният министър Лиляна Павлова побъбри непринудено с Русенския митрополит Наум, докато чакаха премиера Бойко Борисов да пристигне за откриването на "Булстрад Арена" в крайдунавския град. Те изобщо не се притесниха и позираха снизходително пред насочените обективи и камери от медиите в залата. Компания им правеше Западно и Средноевропейският митрополит Антоний, който по-късно се включи в отслужения молебен.

„Благодарение на усилията на кмета и неговия екип в последните години Русе разцъфна. Само по европейските програми инвестициите в града са над 200 млн. евро. Ето защо смятам и ще повторя, че Русе е „перлата на Дунав“, заяви от трибуната министър Павлова. Тя пожела на всички да ползват новата зала със здраве. „Искам да си пожелаем тук много български спортисти да получат своите заслужени първи места и медали и с гордост да слушаме националния химн“, каза още Лиляна Павлова.

"Булстрад Арена" е най-модерната зала за международни, национални и регионални спортни и развлекателни събития в България. Тя им 5100 седящи места, а капацитетът й е до 8000 души. Под основната зала има две мултифункционални тренировъчни зали, които могат да се използван и и за други събития.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони