ЧИС отива на съд за кражба на над 320 000 лв. от длъжници

Разследват палеж на кучкарник на зоозащитници

“Воля” реже Реформаторите и Бареков от избирателните комисии

Един от 10 българи вярва, че Истанбулската конвенция ще ограничи насилието върху жени 70% са срещу гей-браковете

Футболна България се прости с Георги Марков

Условна присъда за педофил, посегнал на 12-годишно момче

Община Разлог е първата община в България, която успешно интегрира регистъра на услуги, с което заслужи адмирации от Министерски съвет

Takeaway.com придоби BGmenu

Евродепутати: ЕС не може да наложи въвеждане на регистрираните партньорства в България

Борис Цветков: Абсурдно е да вдигаш двойна китайска стена от небостъргачи между “Дружба” и “Младост”

Почина 17-годишният младеж, който падна от третия етаж на дом за деца в Роман

Анита Мейзер с нова версия пред съда – мъжът й се самоубил, докато купувала яйца Аз съм единствената осъдена за подкуп на думи, каза скандалната миска

Повишен интерес за лов в България на изложението в Залцбург

Общинският съвет в Благоевград отхвърли предложената от БСП временна комисия за ремонта на центъра

Николина Ангелкова се срещна с българи във Вашингтон

Барбекю за душата

ВИКТОРИЯ ДИШКОВА

Изкушенията на лятото включват и онзи приятен момент, в който семейството се събира около уханието на домашно приготвеното барбекю и му се отдава за цял почивен ден.

Най-бързото приготвяне на вкусни печени меса или зеленчуци е да разполагате с най-обикновена скара. Тя е и основна част на барбекюто. Барбекюто, обратно на стандартното схващане – възприемаме го само като уред, всъщност е метод на готвене. То става много по-бавно от добре познатото печене на скара. На него в зависимост от модела могат да се приготвят освен печени меса, морски дарове и зеленчуци и всякакви ястия – пълнени чушки или мусака, например. Заради разнообразието на готвенето този метод е сред най-харесваните. За да сме наясно какво търсим, трябва да знаем колко начина за приготвяне на скара има. Този въпрос е в основата на добрия избор според вкусовете и предпочитанията. А той е между използването на въглища, газ или електричество.

Кое е най-подходящото барбекю за вашия дом, какви са предимствата на елекрическото, газовото и това на въглища, какво предпочитат гурме ценителите и как се зида барбекю, ще научите от новия брой на списание “Идеален дом”, който през август е с подарък.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.