Хирурзи присадиха бионичен пенис на 43-годишен девственик (видео)

Хирурзи присадиха бионичен пенис на британец, който загубил гениталиите си, когато бил на 6-годишна възраст, пише в. „Ню Йорк дейли нюз”.

43-годишния Мохамед Абад от град Единбург се сдоби с напълно функциониращ заместител на своя член. Той се подложил на поредица от операции през последните три години. Мохамед загубил достойнството си в детска възраст вследствие на автомобилна катастрофа.

Кола го блъснала в британския град Хъдърсфилд и го влачила близо 600 метра по пътя.

Момчето оживяло по чудо, макар и след като бил подложен на 100 операции.

Но за жалост от този момент насетне нещата с нежния пол никак не му вървели- дори и да си харесал някое момиче, тя тотално му биела шута, като разбирала, че той е "дефектен". Преди пет години той все пак се оженил. Но не казал на съпругата си веднага за своя проблем. Тя го напуснала миналата година, допълват от вестник "Сън".

Заради всички тези неприятни моменти с жените, клетникът събирал всичко, което изкарвал като охрана за сложните операции. Присадките започнали преди три години с имплантация на кожа, взета от ръката му. Сега членът на оперирания има две тръбички по дължината, които се напълват с течност, когато той натисне едно копче на своите тестиси. Последното му операция била миналия месец в лондонския Юнивърсити колидж.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл