Внучката на Ванга омъжи дъщеря си (СНИМКИ)

Хотел “Риц” в Париж разпродаде обзавеждане за 7,3 милиона евро

Разследват смъртта на 32-годишен наркозависим, издъхнал в дома на приятел

Няма пострадали български военнослужещи при атентата в Кабул

БДЖ въвежда предварителна продажба на билети за празничните дни през май

Посланикът на Египет и ректорът на ВТУ обсъдиха сътрудничество между университети в двете държави

Пиян блъсна полицейски патрул при опит да избяга от проверка Втори инцидент този месец със същата служебна кола, ударена от нарушители

Преди век са пили по-силна бира Пивоварните отварят врати за любопитните привърженици на пенливата течност

Евакуираха Мон Сен Мишел във Франция след като мъж заплаши полицай с убийство

Главният секретар на МВР Младен Маринов пред “Труд” за задържания за бомбата на мача: Важно е, че стигнахме до конкретен човек, за да се види лицето на злото

Веселин Маринов: Жената до мен в момента е жената на живота ми

Петър Москов: Започвам да работя за дясно консервативно обединение

Пламен Георгиев: Имаше поискване на подкупа много преди да бъде даден на Иванчева Обадили са се още нови свидетели по случая

Колко струва жена преди век? Как гласуват депутатите, защо поскъпва хлябът според вестниците преди 100 години

Пожари изпепелиха кола, каравана и инструменти Пожарникари спасиха от пламъците къща

13 седмична програма за пълна промяна на здравето и духа

Нашият консултантски център “Здрави хора” е идеалното място за всички, които искат да си изградят възможно най-добрите и правилни хранителни навици. Те са много важни с оглед на дългогодишното здравословно състояние, което е в основата на пълноценния и дълголетен живот. Коригирането на теглото и навиците на хранене може да се осъществи много лесно и правилно, което се дължи преди всичко на богатия опит на нашите специалисти.

“Здрави хора” предлага на всички, които желаят да свалят излишно натрупаните килограми, да се запишат в Група за подкрепа – 13-седмичен курс по отслабване. Получаването на ценни знания за нуждите на тялото и тяхното пълноценно задоволяване са само малка част от нещата, които хората ще научат по време на курса. Той струва само 80 лева и срещу заплащането на тази напълно достъпна и приемлива цена, качественото и трайно сваляне на излишните килограми е гарантирано. Курсът ни предлага на участниците различни неща, всяко едно от които може да им е от полза.

• 13 седмични занимания, – всяка седмица участниците имат една обща среща в един и същи ден, след работно време.По време на срещата се отчитат резултатите за предходната седмица и се разглежда една от 13 те теми.
• изготвяне на индивидуален хранителен режим от Вашия персонален консултант
• сформиране на групи между участниците, като всеки тим наброява между 12 и 15 души – една от най-честите причини за провал при отслабване е липсата на подкрепа!Успехът на участниците около вас, тяхното разбиране за общите ви проблеми, ще ви даде силна мотивация.
• указания от личен треньор за всеки от участниците, като негово задължение е да изготви и индивидуален хранителен режим- ще следи лично резултатите ви, ще бъде до вас през цялото време до финала на курса, за да ви помага в промяната на навиците ви.
• консумирането на възможно най-подходящите хранителни добавки и индивидуален подход
• безплатен телесен анализ в началото и края на курса – WELLNESS TEST
• награди за най-добре представилите се първи трима измежду участниците
• ежеседмични срещи-консултации с личния треньор за проследяване на резултата
• БАЗОВА ЦЕНА НА КУРСА – 80 ЛВ.

Групата за подкрепа със сигурност ще помогне много на всеки от участниците да се справи по-лесно с трудностите, които те е възможно да изпитват по време на отслабването. Курсът ни ще докаже на състезателите, че отслабването може да е съпроводено от много широки усмивки и положителни преживявания, ето защо никой не трябва да се колебае, дали да се запише. Тъй като състезателният елемент при такива случаи винаги играе важна и съществена роля, ние като истински професионалисти сме се съобразили с това обстоятелство

Други дейности, на които може да получите повече знания за здравословния начин на живот са Wellness Academy, Wellness Test.

Wellness academy е подходяща за всички, които се интересуват от усвояването на правилните хранителни навици. Те стоят в основата на изграждането на един начин на живот, който гарантира на всички дълголетие и здраве в големи количества. Методите на детоксикиране и поддържането на отлично здравословно състояние също са сред нещата, които желаещите да участват в академията ще научат много добре. Днес грижите за здравето често се изоставят на заден план за сметка на консумирането на много вредни и опасни за здравето хранителни продукти. В резултат на това пренебрежително отношение не са малко случаите, когато дори и хора на сравнително млада възраст започват да имат осезаеми проблеми с теглото и общото си здравословно състояние. С изготвените от професионалистите на академията тренировъчни планове всички подобни проблеми могат веднъж завинаги да намерят своето трайно и ефикасно решение. Всеки може да стане член на академията веднага щом се запише в нея:

http://zdravihora.com/

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.