Две жертви и десетки ранени при пожар в хотел в Прага (ВИДЕО)

Европа ще рециклира всички пластмасови опаковки след 2030 г.

Молдова ще иска компенсация от Русия заради „окупацията“ на Приднестровието

Спряха камионите по няколко направления заради снега

Просветният министър: Привличането на млади учители е предизвикателство

Въоръжена атака срещу 5-звезден хотел в Кабул

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в неделя, 21 януари 2018

Меркел и Борисов в отговор на “Труд”: България влиза много скоро в Шенген Премиерът събира европейските лидери и Реджеп Ердоган във Варна

Командоси щурмуват пробно прототипи на стената на Тръмп

Махат незаконни билбордове в София Столичният инспекторат откри 14 такива само по бул. „Черни връх“

Ципрас: Македонска нация никога не е имало Ще е абсурдно обаче в името на страната да няма Македония, смята гръцкият премиер

Хиляди румънци се събраха на протест в Букурещ (ВИДЕО)

САЩ и Русия призоваха Турция и сирийските кюрди към сдържаност

Турция нанесе въздушен удар по позиции на сирийските кюрди

Григор искал да е бегач и да знае френски език

13 седмична програма за пълна промяна на здравето и духа

Нашият консултантски център „Здрави хора“ е идеалното място за всички, които искат да си изградят възможно най-добрите и правилни хранителни навици. Те са много важни с оглед на дългогодишното здравословно състояние, което е в основата на пълноценния и дълголетен живот. Коригирането на теглото и навиците на хранене може да се осъществи много лесно и правилно, което се дължи преди всичко на богатия опит на нашите специалисти.

„Здрави хора“ предлага на всички, които желаят да свалят излишно натрупаните килограми, да се запишат в Група за подкрепа – 13-седмичен курс по отслабване. Получаването на ценни знания за нуждите на тялото и тяхното пълноценно задоволяване са само малка част от нещата, които хората ще научат по време на курса. Той струва само 80 лева и срещу заплащането на тази напълно достъпна и приемлива цена, качественото и трайно сваляне на излишните килограми е гарантирано. Курсът ни предлага на участниците различни неща, всяко едно от които може да им е от полза.

• 13 седмични занимания, – всяка седмица участниците имат една обща среща в един и същи ден, след работно време.По време на срещата се отчитат резултатите за предходната седмица и се разглежда една от 13 те теми.
• изготвяне на индивидуален хранителен режим от Вашия персонален консултант
• сформиране на групи между участниците, като всеки тим наброява между 12 и 15 души – една от най-честите причини за провал при отслабване е липсата на подкрепа!Успехът на участниците около вас, тяхното разбиране за общите ви проблеми, ще ви даде силна мотивация.
• указания от личен треньор за всеки от участниците, като негово задължение е да изготви и индивидуален хранителен режим- ще следи лично резултатите ви, ще бъде до вас през цялото време до финала на курса, за да ви помага в промяната на навиците ви.
• консумирането на възможно най-подходящите хранителни добавки и индивидуален подход
• безплатен телесен анализ в началото и края на курса – WELLNESS TEST
• награди за най-добре представилите се първи трима измежду участниците
• ежеседмични срещи-консултации с личния треньор за проследяване на резултата
• БАЗОВА ЦЕНА НА КУРСА – 80 ЛВ.

Групата за подкрепа със сигурност ще помогне много на всеки от участниците да се справи по-лесно с трудностите, които те е възможно да изпитват по време на отслабването. Курсът ни ще докаже на състезателите, че отслабването може да е съпроводено от много широки усмивки и положителни преживявания, ето защо никой не трябва да се колебае, дали да се запише. Тъй като състезателният елемент при такива случаи винаги играе важна и съществена роля, ние като истински професионалисти сме се съобразили с това обстоятелство

Други дейности, на които може да получите повече знания за здравословния начин на живот са Wellness Academy, Wellness Test.

Wellness academy е подходяща за всички, които се интересуват от усвояването на правилните хранителни навици. Те стоят в основата на изграждането на един начин на живот, който гарантира на всички дълголетие и здраве в големи количества. Методите на детоксикиране и поддържането на отлично здравословно състояние също са сред нещата, които желаещите да участват в академията ще научат много добре. Днес грижите за здравето често се изоставят на заден план за сметка на консумирането на много вредни и опасни за здравето хранителни продукти. В резултат на това пренебрежително отношение не са малко случаите, когато дори и хора на сравнително млада възраст започват да имат осезаеми проблеми с теглото и общото си здравословно състояние. С изготвените от професионалистите на академията тренировъчни планове всички подобни проблеми могат веднъж завинаги да намерят своето трайно и ефикасно решение. Всеки може да стане член на академията веднага щом се запише в нея:

http://zdravihora.com/

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.