Здраве и имунитет с продуктите Апимед

Апитерапията е нетрадиционна „ваксина“, която има профилактично действие, подсилва тялото и неговия имунитет, като предпазва от редица заболявания. Аминокиселините, микроелементите, витамините и другите биологично активни вещества на меда, прополисът и цветният прашец действат антибактериално, имат антивирусно и противовъзпалително действие, което ги прави изключително полезни за човека, особено за децата и хората, занимаващи се с тежък физически труд, спортисти и стари хора.

Прополисът се произвежда от малки частици ароматна смола, която пчелите събират от листните пъпки на растенията, смесват със секрета от челюстните си жлези и частици восък. Прополисът заедно с витамин С са основните съставки на продукта Апимед® Имун. Той е под формата на капсули и подходящ за възрастни и деца над 12 години. Освен за укрепване на имунитета, продуктът е супер ефикасен за профилактика преди настъпване на студения период. Помага при настинка грип или вирусни инфекции. Пчелното млечице е най-полезният и ценен продукт и е основна съставка на Апимед® Витароял.

Той е под формата на ампули, които са подходящи за прием от деца над 3годишна възраст. са страхотен природен антиоксидант и биостимулатор. Една Апимед® Витароял се препоръчва за хора, занимаващи се с интензивен интелектуален труд и с тежки физически упражнения (спортисти в период на подготовка или по време на състезания). Поддържа виталността, подвижността и паметта. Биостимулиращият ефект на пчелното млечице при по-възрастни хора подпомага клетъчната регенерация, подвижността на ставите и мускулите, интелектуалната дейност и сексуалната функция. Редовният прием допринася за здрави и спокойни старини.

За повече информация посетете: www.apimed.bg

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве