Д-р Мадлена Бояджиева и отборът на ГЕРБ в Тетевен откриха кампанията си в новия офис на партията

Кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева и кандидатите на партията за общински съветници и кметове на кметства откриха днес кампанията за местните избори в новия офис на ГЕРБ. Десетки членове, приятели и симпатизанти се събраха, за да чуят обръщението на своя кандидат и да си пожелаят успех.

„За втори път приемам това предизвикателство. Защото съм научена да се боря докрай за каузата си - а тя е и кауза на хората, които ме подкрепят“, заяви д-р Бояджиева.

„Работата ми и като управител на болница, и през последните четири години като председател на ОбС и като областен управител ми даваше възможност да се срещам с много хора от общината. Имам информация и за това, което се случва в други общини и мога да правя сравнение. Хората от нашата община споделяха разочарованието си за това, че Тетевен и селата са изоставени, че Тетевен е пропуснал много възможности за разлика от други градове”, коментира Бояджиева. „Задавам си въпроса - нима тук не живеят и не работят умни, работливи и интелигентни хора, нима ние, хората тук също нямаме нужда от добра инфраструктура – водоснабдяване, пречиствателни станции, прилични улици и тротоари, от добра работа и заплащане, от усвояване на повече европейски средства, от осигурен обществен ред и сигурност? Да, имаме нужда от всичко това“, каза още кандидатът за кмет на общината и заяви категорично, че това може да се случи, ако хората изберат промяната.

Д-р Бояджиева, която е и водач на листата за общински съветници, бе категорична, че „това е и задачата в следващите дни – да убедим хората, че ние, които сме тук, ще работим по нов начин, така че градът, селото, махалата ни да придобият такъв вид, че да ни е приятно да живеем, да имаме работа, да се чувстваме добре и да сме спокойни“. Бояджиева благодари на всички, гласували й доверие - на областния координатор Николай Нанков, лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, на председателя на Централния предизборен щаб Цветан Цветанов и на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

На откриването на кампанията бяха поканени и присъстваха и представители на РБ и други политически формации, които са заявили пълната си подкрепа на кандидатурата на д-р Мадлена Бояджиева. Общинският ръководител на „България на гражданите“ Драгомир Кавалски заяви категоричната подкрепа. „Заставаме зад д-р Бояджиева, защото сме убедени в нейните личностни и професионални качества“, подчерта Кавалски.

Отборът на ГЕРБ декларира, че ще води позитивна и толерантна кампания лице в лице с хората, но ще отговаря и откровено на въпросите им защо, кой и как доведе Тетевен до това състояние.

„В бъдеще ще разчитам на гражданите на община Тетевен, на всички вас – бъдещите кметове на села и общински съветници, на хората, на правителството на ГЕРБ, благодарение на което Европа отново отвори еврофондовете и европейското финансиране е факт. И ако сме заедно единни и обединени в желанието си да дръпнем общината напред, ще успеем. Защото заедно трябва да кажем стоп – до тук със затъването на общината, заедно да решаваме проблемите на града ни, заедно да търсим най-верния път. Защото всички искаме видими резултати за Тетевен“, заяви кандидатът на ГЕРБ.

Преди откриването на кампанията бе отслужен водосвет в църквата „Всех Святих“.

*Местни избори 2015. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони