Във Франция арестуваха трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния

Венецуела започва продажба на своя криптовалута

Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Д-р Мадлена Бояджиева и отборът на ГЕРБ в Тетевен откриха кампанията си в новия офис на партията

Кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева и кандидатите на партията за общински съветници и кметове на кметства откриха днес кампанията за местните избори в новия офис на ГЕРБ. Десетки членове, приятели и симпатизанти се събраха, за да чуят обръщението на своя кандидат и да си пожелаят успех.

„За втори път приемам това предизвикателство. Защото съм научена да се боря докрай за каузата си – а тя е и кауза на хората, които ме подкрепят“, заяви д-р Бояджиева.

„Работата ми и като управител на болница, и през последните четири години като председател на ОбС и като областен управител ми даваше възможност да се срещам с много хора от общината. Имам информация и за това, което се случва в други общини и мога да правя сравнение. Хората от нашата община споделяха разочарованието си за това, че Тетевен и селата са изоставени, че Тетевен е пропуснал много възможности за разлика от други градове”, коментира Бояджиева. „Задавам си въпроса – нима тук не живеят и не работят умни, работливи и интелигентни хора, нима ние, хората тук също нямаме нужда от добра инфраструктура – водоснабдяване, пречиствателни станции, прилични улици и тротоари, от добра работа и заплащане, от усвояване на повече европейски средства, от осигурен обществен ред и сигурност? Да, имаме нужда от всичко това“, каза още кандидатът за кмет на общината и заяви категорично, че това може да се случи, ако хората изберат промяната.

Д-р Бояджиева, която е и водач на листата за общински съветници, бе категорична, че „това е и задачата в следващите дни – да убедим хората, че ние, които сме тук, ще работим по нов начин, така че градът, селото, махалата ни да придобият такъв вид, че да ни е приятно да живеем, да имаме работа, да се чувстваме добре и да сме спокойни“. Бояджиева благодари на всички, гласували й доверие – на областния координатор Николай Нанков, лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, на председателя на Централния предизборен щаб Цветан Цветанов и на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

На откриването на кампанията бяха поканени и присъстваха и представители на РБ и други политически формации, които са заявили пълната си подкрепа на кандидатурата на д-р Мадлена Бояджиева. Общинският ръководител на „България на гражданите“ Драгомир Кавалски заяви категоричната подкрепа. „Заставаме зад д-р Бояджиева, защото сме убедени в нейните личностни и професионални качества“, подчерта Кавалски.

Отборът на ГЕРБ декларира, че ще води позитивна и толерантна кампания лице в лице с хората, но ще отговаря и откровено на въпросите им защо, кой и как доведе Тетевен до това състояние.

„В бъдеще ще разчитам на гражданите на община Тетевен, на всички вас – бъдещите кметове на села и общински съветници, на хората, на правителството на ГЕРБ, благодарение на което Европа отново отвори еврофондовете и европейското финансиране е факт. И ако сме заедно единни и обединени в желанието си да дръпнем общината напред, ще успеем. Защото заедно трябва да кажем стоп – до тук със затъването на общината, заедно да решаваме проблемите на града ни, заедно да търсим най-верния път. Защото всички искаме видими резултати за Тетевен“, заяви кандидатът на ГЕРБ.

Преди откриването на кампанията бе отслужен водосвет в църквата „Всех Святих“.

*Местни избори 2015. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете