Даниел Панов: Имаме ресурса да бием още на първи тур

"За 4 години се научихме да управляваме старата българска столица. Резултатите са видими и градът ни вече се споменава с уважение и респект. Наредихме се сред големите градове не само с културно-историческото ни наследство и знаците на държавността, които съхраняваме, а и с делата ни. През тези 4 години постигнахме много, но още много предстои. С още един мандат ще направим Велико Търново още по-привлекателен, по-атрактивен за инвеститорите и по-добро място за живеене на неговите граждани". Това заяви при откриване на представителен офис на ГЕРБ кандидатът за кмет от ГЕРБ Даниел Панов.

"Имаме ресурса и потенциала да бием още на първи тур", обърна се към кандидатите за съветници той. Призова ги да бъдат добронамерени в кампанията, да са лице в лице с гражданите и да отговарят компетентно на поставените въпроси.
Офисът на ГЕРБ на централната улица "Независимост" бе осветен от отец Асен от Катедрален храм "Рождество Богородично".

"Ние показахме, че българина винаги се е молил в църквата, когато тръгва на битка.Отец Асен е нашият кадем. Спомням си, че той освети и кметския ми кабинет", каза Даниел Панов. Свещеникът освети и икона на св.Георги, която да закриля и води кандидатите за кмет и съветници.

В представителния офис ГЕРБ - Търново ще посреща граждани и ще провежда срещи и пресконференции по време на кампанията.

*Местни избори 2015. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони