Представяме се уникално на “Зелената седмица” в Берлин

Референдум срещу скъпотията в Швейцария

100 младежи започват работа в Ружинци по програма за заетост

Десислава Атанасова: Докладът на ДАНС ще бъде разсекретен скоро

Ангела Меркел: Стабилното германско правителство е от решаващо значение за ЕС

Хакери ужилили хазната с над 20 млн. лв. от горива Престъпна група от румънци и македонци манипулирала системите на Агенция “Митници”

За е-управление са изхарчени около 100 млн. евро По данни на Българската стопанска камара в периода 2002-2016 г. са дадени 2 млрд. лв. за информационни ресурси

Микробус падна от мост на източния изход на Велико Търново Возилото се е "приземило" от 5 м височина

Над 41 млн. лв. ще бъдат вложени в ремонт на знакови градски пространства в София

Д-р Нигяр Джафер: „Корупция” е прекалено всеобхватна тема за вот на недоверие

Лиляна Павлова: Отношенията на ЕС и Турция са изключително важни за България

Откриха обновената база на Комплексния онкологичен център в Стара Загора

Красимир Вълчев: Няма да се отменя учебната програма по история за 10-и клас

Йоханес Хан: Сърбия и Черна гора ще са следващите, които ще влязат в ЕС

Пробив в медицината – кръвен тест открива рак Експерименти с 1005 пациенти показали 70% успеваемост

Великотърновци от Клуба на пенсионера и инвалида: Нека Даниел Панов спечели още на първи тур

Подобен прогрес се е случил за последно преди три десетилетия

Великотърновци от общинския Клуб на пенсионера и инвалида пожелаха на Даниел Панов да спечели кметските избори още на първи тур. Кандидатът на ГЕРБ за община Велико Търново, заедно с председателя на Старейшини-ГЕРБ д-р Петя Илиева поздравиха хората за успешно завършеното обучение по начална компютърна грамотност и английски език. Даниел Панов връчи на всеки от курсистите удостоверение за придобитите знания. Обучението бе провеждано в езикова школа „Диел“ с традиционната подкрепа на ГЕРБ и кандидатът за кмет.

В откровен разговор Панов и членовете на клуба над два часа обсъждаха бъдещето пред старата българска столица. Възрастните хора благодариха на Даниел Панов, че и като кмет на общината в мандат 2011-2015 г, и като областен председател на ГЕРБ винаги се е вслушвал в мнението и проблемите им. Великотърновци дадоха ясно да се разбере, че както в старата столица, така и в населените места от общината има чудесни нови придобивки и видими резултати.

Според тях манипулативните твърдения в общественото пространство за обратното нямат почва. Хората в неравностойно положение споделиха, че градската среда днес е по-достъпна и облагородена.

Даниел Панов изслуша въпросите и даде отговор на всеки един от участващите в срещата. Той увери, че в новия планов период на Европейските програми община Велико Търново има още по-голям финансов ресурс. Панов подчерта, че редица нови проекти за по-добра градска среда в целия град и в населените места вече са в напреднала фаза. „Девизът ми е работа и само работа, а желанието ми е Велико Търново трайно да се утвърди сред големите български градове, където вече се намира след успешното четиригодишно управление“, подчерта кандидатът за кмет от ГЕРБ.

По време на срещата бе припомнено, че подобен прогрес в старопрестолния град се е случвал за последно преди три десетилетия, когато са били честванията на 800-годишнината от въстанието на Петър и Асен.

„Днес, благодарение на правителството на Бойко Борисов, е същото, а Велико Търново и населените места имат друга визия. Не бива да забравяме, че по време на предишното правителство европейските средства бяха спрени, а настоящото отново ги направи достъпни“, завърши Даниел Панов.

ДИМА МАКСИМОВА

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.