Великотърновци от Клуба на пенсионера и инвалида: Нека Даниел Панов спечели още на първи тур

Подобен прогрес се е случил за последно преди три десетилетия

Великотърновци от общинския Клуб на пенсионера и инвалида пожелаха на Даниел Панов да спечели кметските избори още на първи тур. Кандидатът на ГЕРБ за община Велико Търново, заедно с председателя на Старейшини-ГЕРБ д-р Петя Илиева поздравиха хората за успешно завършеното обучение по начална компютърна грамотност и английски език. Даниел Панов връчи на всеки от курсистите удостоверение за придобитите знания. Обучението бе провеждано в езикова школа "Диел" с традиционната подкрепа на ГЕРБ и кандидатът за кмет.

В откровен разговор Панов и членовете на клуба над два часа обсъждаха бъдещето пред старата българска столица. Възрастните хора благодариха на Даниел Панов, че и като кмет на общината в мандат 2011-2015 г, и като областен председател на ГЕРБ винаги се е вслушвал в мнението и проблемите им. Великотърновци дадоха ясно да се разбере, че както в старата столица, така и в населените места от общината има чудесни нови придобивки и видими резултати.

Според тях манипулативните твърдения в общественото пространство за обратното нямат почва. Хората в неравностойно положение споделиха, че градската среда днес е по-достъпна и облагородена.

Даниел Панов изслуша въпросите и даде отговор на всеки един от участващите в срещата. Той увери, че в новия планов период на Европейските програми община Велико Търново има още по-голям финансов ресурс. Панов подчерта, че редица нови проекти за по-добра градска среда в целия град и в населените места вече са в напреднала фаза. "Девизът ми е работа и само работа, а желанието ми е Велико Търново трайно да се утвърди сред големите български градове, където вече се намира след успешното четиригодишно управление", подчерта кандидатът за кмет от ГЕРБ.

По време на срещата бе припомнено, че подобен прогрес в старопрестолния град се е случвал за последно преди три десетилетия, когато са били честванията на 800-годишнината от въстанието на Петър и Асен.

"Днес, благодарение на правителството на Бойко Борисов, е същото, а Велико Търново и населените места имат друга визия. Не бива да забравяме, че по време на предишното правителство европейските средства бяха спрени, а настоящото отново ги направи достъпни", завърши Даниел Панов.

ДИМА МАКСИМОВА

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони