Приятелката на Джим Кери, която се самоуби, е била сциентоложка

Бившата интимна приятелка на Джим Кери, която се самоуби само дни, след раздялата със звездата от Холивуд, е била сциентоложка, която е посещавала курс по оцеляване на Сциентоложка църква, разкрива DailyMai. Гримьорката Катрион Уайт е посещавала курорта в центъра за знаменитости на Сциентологията в Холивуд и е работила по своите „цели” в Survival Rundown.

Разкритието е направено от уважавания журналист Тони Ортега, който пише за Сциентологията от 20 години насам.

Според Ортега, близки приятели на Уайт от Сциентологията, са шокирани от смъртта й. „С мен се свързаха няколко сциентолози, които се движат под радарите и ме информират какво се случва вътре. Те ми се обадиха и ми казаха, че Катрион Уайт е сциентоложка. Те бяха абсолютно шокирани от смъртта й. Те ми казаха още, че познават много добре Катрион”, разказва журналистът.

Ортега казва, че въпросните приятели са му казали, че Катрион започнала да се занимава с Сциентология преди около четири години благодарение на хора от обкръжението на музиканта Бек. Бек е известен сциентолог. Те я окуражили да се премести да живее в САЩ от Ирландия и да посещава основните курсове на Сциентологията.

Когато Кери се започна да излиза с Уайт през март 2012 година, по думите на приятелите й, той е знаел, че тя е сциентоложка. „Това ме изненада, защото Джим се е шегувал доста през годините със Сциентологията”, казва Ортега.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят