Джон Кери стана примерен, пазарува с майка си

е станал примерен, видя репортер на flagman.bg. Напомпаният чужденец бе засечен да пазарува кисели млека в голяма верига магазини под строгия контрол на майка си, която пристигна у нас след задържането на сина й.

Бодибилдърът вече е видимо спокоен и явно е решил да започне пречистващата диета след наркотиците още по време на престоя си в България. Двамата с майка му накупиха две торби хранителни продукти и след това се отправиха на разходка по ул. „Александровска”.

Припомняме, че още при изписването си от болницата напомпаният бодибилдър обясни, че не помни среднощния екшън, когато открадна мотокар, набоде с остриетата му два автомобила, потроши бензиностанция и оказа яростна съпротива на десетки униформени, като се самонарани с гаечен ключ. А при опита да бъде задържан бяха използвани едновременно пет чифта белезници.

След като се дрогира и влезе в ролята на злия екшън герой, Джон Кери има забрана да напуска страната. Срещу британеца е образувано досъдебно производство. Преписката по случая е предоставена от Районната прокуратура в Несебър на Окръжна прокуратура в Бургас заради очакването срещу него да бъдат повдигнати множество сериозни обвинения.

Коментари

Задължително поле