Войната между Кичка Бодурова и дует „Ритон” се задълбочава

Кризата в отношенията между Кичка Бодурова и дует „Ритон” се задълбочава с всеки изминал ден.

С течение на времето естрадните величия минаха от лични нападки към професионални обиди. Най-голямото оскърбление Кичка получи от съмненията, че не е пяла в Caesars Palace. В живото предаване тази вечер ще видим как напрежението между певците ескалира, след като Big Brother зададе провокативни въпроси на Кичка, които Здравко и Катя бяха написали за нея на елиминациите в понеделник. 

Довечера ще видим и другото лице на Джино. До този момент милионерският син получаваше само похвали от останалите Съквартиранти. На всички им правеше впечатление негово трудолюбие, възпитание и джентълменско отношение към жените. Днес Джино ще се почувства провокиран от Луна и за всеобщо изумление Къщата ще се огласи от неговите грозни думи. Кое предизвика тази промяна в поведението му, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.

Днес ще се проведат и поредните номинации във VIP Brother. В последните дни станахме свидетели на множество скандали и разриви в отношенията между Съквартирантите. Някои взеха страна в споровете, други решиха да запазят неутралитет. Тази вечер обаче картите ще бъдат поставени на масата и чрез номинациите всеки ще покаже поведението, което не одобрява.

Зрителите на най-гледаното шоу в България имат възможност да кажат какво мислят за всеки един от Съквартирантите. Big Brother е подготвил спецална анкета, от която ще стане ясно кой е най-успял, най-голям интригант, най-скучен и т.н., според зрителите. Гласувайте до 22:00 часа днес.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес