Перфектно място за почивка за всеки, който обича планината, в апарт хотел "Маунтин Парадайс край орехите", Банско

Хотел "Маунтин Парадайс край орехите" залага на типичните архитектурни решения и стил, характерни за Банско и околностите му. Перфектно място за почивка на всеки, който обича планината. Намира се в на около 380 метра от ски-лифта и на 10 минути пеша от главната улица „Пирин” на град Банско.

Комплекса разполага с разнообразие от апартаменти - студия, едностайни и двустайни обзаведени в модерен стил. Апартаментите са обзаведени с кухня, място за хранене и почивка, хладилник, телевизор, WI – Fi, допълнителен разтегателен диван.

Маунтин Парадайс край орехите е комплексът, който предлага на своите гости приятно пребиваване в един модерен лоби бар с билярд, ресторант с 200 места, детски кът, басейн и детски басейн, фитнес, спа център предлагащ богата програма за отмора, освежаване и възстановяване.

Хотела предлага отлична възможност за провеждане на фирмени обучения, семинари, зелени и ски училища. Конферентна зала с капацитет от 50 места е оборудвана с мулти медия, екран, флип чарт и WI – Fi. Хотела разполага с подземен паркинг.

Адрес на хотела: Банско 2770,

квартал „Парцалето“ ул. Явор 53 /Мис Стоун 6

Телефон на рецепция: +359 888 824894 ; +359 749 52424,

тел за резервации +359 885 998199

Е-mail: [email protected]

web site: www.mountain-paradise.org

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Туризъм