Тормозят и волейболистите за билети

Истерията за билети за полуфинала с Франция на европейското застигна и самите волейболисти - звънят им приятели и роднини в опити да влязат в „Арена Армеец“. По регламент на играчите се полагат по 15 билета, които могат да подарят на който искат. Но те отдавна са раздадени и така остана надеждата на касите на залата.

За сблъсъка с французите обаче такава няма, защото всички пропуски са продадени. И вчера пред „Арена Армеец“ бе неженено в търсене на билети за финалите в неделя. Паралелно с официалните продажби върви и черна борса по социалните мрежи.

Днес националите направиха първа тренировка с топка след победата над Германия. Преди това настроението се покачи допълнително от рождения ден на Виктор Йосифов. Централният блокировач закръгли 30 години и на обяда бе изненадан от управата на хотела с торта. Той почерпи и с бонбони.

Проблемите с травмираните остават, треньорът Пламен Константинов ще решава в последния момент дали контузилият се срещу Холандия либеро Теодор Салпаров ще започне мача, или отново ще заложи на Владислав Иванов, както срещу германците. Няма значима промяна и в състоянието на Андрей Жеков и Николай Николов.

Битката е от 20,45 ч, а нашите имат да си връщат на французите за тежката загуба с 0:3 във финала на второто ниво на Световната лига във Варна през лятото. Преди това от 17,30 ч е другият полуфинал Италия - Словения.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт