Китайски гъби възстановяват нервната система след инсулт!

В Древен Китай билкари и медици установили, че някои видове местни гъби оказват положително влияние върху мозъка и паметта на хората, които ги консумират редовно.

В съвременни условия, вместо човек да прилага микотерапия – лечение с гъби, може да използва хранителната добавка НевроХелт (NeuroHealth), която не случайно е определена като „еликсир за вечно здраве“.

В състава на НевроХелт на едно място са събрани четири вида уникално полезни за мозъка и нервната система китайски гъби - Херициум (Hericium Erinaceus), Шийтаке - (Lentinula edodes), Рейши (Ganoderma Lucidum) и Копринус (Coprinus Comatus).

Производителят е добавил още фибри, които оказват благоприятно въздействие върху стомашно-чревния тракт, магнезиев стеарат, микрокристална целулоза и желатин.

Всяка една капсула от хранителната добавка НевроХелт подпомага растежа, развитието и функциите на мозъка, невроните, мозъчните клетки и цялата нервна система.

НевроХелт се приема, когато човек е подложен на ежедневен стрес и започва да забравя. Когато под въздействието на стрес се получава увреждане на нервните и мозъчни клетки.

Особено подходяща за лицата, които извършват умствен труд.

Всички, които страдат от безсъние или се възстановят от болести на мозъка и нервната система като инсулт, болест на Алцхаймер и Паркинсон, трябва да приемат НевроХелт.

Главната активна съставка на хранителната добавка НевроХелт е гъбата Херициум (Hericium Erinaceus). Тя е широко разпространена в Китай, но се използва активно в китайската медицина за възстановяване на нервните тъкани след претърпени травми и други поражения.

Гъбата Херициум съдържа еринацини и хериценони. Това са вещества, които доказано стимулират NGF - растежния фактор на невроните.

Медицината е установила, че липсата на NGF довежда до появата на редица неврологични неразположения и тежки заболявания като болестта на Алцхаймер, болестта на Паркинсон, деменции, инсулт.

Протеините еринацини и хериценони от гъбата Херициум имат ниско молекулярно тегло, затова лесно преминават през мозъчно-кръвната бариера. По този начин достигат до всички мозъчни тъкани и клетки като ги подхранват, подобряват техния растеж и възстановяване.

Останалите гъби в НевроХелт - Шийтаке - (Lentinula edodes), Рейши (Ganoderma Lucidum) и Копринус (Coprinus Comatus) заздравяват клетките на главния и гръбначен мозък, нервите, нервните сплитове и нервни окончания.

Приемът на НевроХелт може да се извършва като профилактика и за възстановяване от заболявания на мозъка и нервната система.

Не се препоръчва единствено на деца, на бременни жени и кърмещи, както и на алергични към някоя от съставките.

Преди хранене, 2 пъти дневно, по 1 капсула с чаша вода се приемат капсулите на хранителната добавка НевроХелт.

За да получите положителен ефект, трябва да използвате НевроХелт поне 3 месеца ежедневно.

За повече информация: 02/ 822 03 12 и 0876 766 800

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве