Джем Йълмаз е известен актьор и… женкар

Отвлечената 15-годишна избягала докато похитителят й говорел по телефона

Сиртуиновата диета, с която Адел отслабна с 46 кг Певицата приема по 1000 калории дневно

Четирима задържани за склоняване към проституция при спецакция в Пловдив

Венци Венц с ново гадже в Ница

Жертвите на коронавируса в Италия станаха две

Италианците купуват най-много нови мотоциклети в ЕС Търсенето на малки електрически скутери в Европа скача с 50%

Камерите на тол системата ще подпомагат работата и на МВР и Агенция „Митници“

Двама мъже ограбиха белгиец в Търговище

Контрера от ВМРО: До дни ще бъдат установени и задържани мъжете, които съблякоха момче в автобус на градския транспорт

Маскирани отвлякоха непълнолетно момиче в Димитровград

Гръцката полиция разби мрежа за фалшив алкохол, има арестувани българи

Любимите рецепти на Анна Петрова

Жени Калканджиева бори тероризма в „Ятаган“

Битото и съблечено момче: Прибрах се с едно яке, което ми дадоха, за да не ми е студено

100% здраво сърце, здрава зима без грип!

СТОП НА ВИСОКОТО КРЪВНО ДО 5 МИНУТИ С НОВИТЕ ТИБЕТСКИ КАПКИ „ДЕХИПЕР ФОРТЕ!

БГ РЕВОЛЮЦИОННА ТЕХНОЛОГИЯ + ДРЕВНАТА ТИБЕТСКА МЕДИЦИНА = СПАСЕН ЖИВОТ ЗА МИЛОНИ БОЛНИ

БГ нутриционисти създадоха билкови капки по Тибетски рецепти, които свалят кръвното налягане за 3 до 5 минути! Нашите учени са разработили уникална технология без аналог никъде по света – чрез накапване върху езика лечебните вещества в Тибетските капки за 30 сек. влизат в кръвта и резултатите идват за 3 до 5 минути! Тя позволява от суровината – специален медицински сорт на познатия от древността черен китайски чесън, да се извлекат полезните десетина съставки във вид на толкова пречистени и омекотени капки, че от езика и лигавицата в устата те веднага се усвояват от клетките в целия организъм. Такива технологии в момента са последен писък на науката, тъй като лечебните препарати най-бързо и пълноценно се усвояват през лигавицата в устната кухина и езика. Така не се налага билковият извлек да се преглътне, да се преработи в стомаха и накрая да навлезе и в кръвта –печели се ценно време при кризи и всякакви спешни ситуации, обясняват нутриционистите. Новата форма – „Дехипер Форте” дава моментален резултат при спешни случаи на хипертонични кризи, а също така при редовен прием нормализира трайно стойностите на кръвното налягане. При хора със стомашни проблеми, страдащи от активни язви или с алергии Революционната БГтехнология дава нов живот на хилядолетните Тибетските рецепти– максимално пречистените и бързо усвоени капки естествено имат по-добър ефект в борбата срещу различни здравословни проблеми. Друго много важно достойнство на новите капки е уникално високото съдържание на активните вещества – 16,7%! при горна граница на евростандартите от 5%…, акцентира д-р И.Симеонова, която от доста години се занимава задълбочено с източни лечебни практики. Тя е сътрудник в екипа на д-р И. Колчак, световно признат експерт по Източна медицина, и под негово ръководство работи и систематизира резултатите от Тибетските капки у нас. Новите капки са пример как древните знания могат да се обединят с днешната висока наука. Какво по-хубаво и по-оптимистично от това за здравето на съвременното човечество!, радва се д-р Симеонова.

Новите „спешни тибетски капки” „Дехипер Форте” вече са пуснати на пазара на стойност 36 лв. за 1 бр.и всеки може да ги има в домашната си аптечка. Оригиналните древни Тибетски рецепти, които се приготвят индивидуално за всеки според конкретния проблем и възрастта, също са адаптирани към новата уникална българска технология, допълва с гордост лекарката.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.