Съдът задържа под стража бившия шеф на контрола в Комисията по хазарта

Опера на „Бегликташ“

Вратарят на „Барса“ подкара Cupra Марк-Андре тер Щеген стана посланик на испанската марка

Дубльорка на дузина холивудски звезди и съпругът й бяха застреляни в Охайо

Разследват полицай за управление на личен автомобил без винетка и без застраховка

19% ръст на бързите кредити

От вечното дерби във Вечния град

7,5% спад на новите коли

Илир Мета: Готов съм на всякакъв сценарий във „войната“ с правителството Президентът предупреди, че никой не може да го отстрани, докато не приключи мандатът му

Съдът остави в ареста Нено Димов

Прокопани са първите 400 м от тунел „Железница“ на магистрала „Струма“ (СНИМКИ)

Предаваме на Австрия нашенец, издирван за закана за убийство

Стартира четвъртото издание на Националния литературен конкурс „Писма до себе си”

Eврокомисарят по разширяването: Северна Македония и Албания ще успеят с реформите

ВСС образува дисциплинарно производство срещу съдия Андон Миталов

В Петрич се питат: Къде потъна овчарят тотомилионер Здравко Траянов?

До момента никой не знае къде е милионерът овчар Здравко Траянов (60 г.), който в неделя удари джакпота от играта 6 от 49 на тотализатора. Заедно с него късмет извади и играч от София.

Новите милионери ще получат по 1 653 366 лева. За спечелилия в София няма никаква информация.

 За последно Здравко се появил рано сутринта при собственика на стадото в село Първомай Стоян Милев и му съобщил, че е ударил шестицата и напуска. Квитанцията е била у Милев, тъй като той му пуснал щастливия фиш. Човекът му дал квитанцията, но преди това го помолил да издои за последно стадото което наброява 180 овце.

Здравко свършил работата, измил се, обръснал се и захвърлил гегата. Милев му дал мобилен телефон да има у себе си, но на номера отговаря момче, което се представя за негов племенник и не казва къде е тотомилионерът. Само пояснява, че го е скрил от общественото внимание.

Милев знае само, че Здравко тръгнал за София с племенника си още понеделник, за да посетят централата на БСТ, но от там съобщиха, че никой не идвал да търси милионите вече трети ден.

Липсата на Здравко доведе до всякакви слухове, които обикалят Петрич и Първомай. Хората смятат, че някой щял да измами овчаря и да му вземе милионите. Говори се още, че овчарят е при дъщеря си, която живее на квартира в София и работи като крупие в известно казино.

В Петричко вече гадаят и кой точно ще се появи в тотализатора, за да се обяви за спечелил. Според правилника до 45 дни печалбата трябва да бъде потърсена.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.