Вратарят на „Барса“ подкара Cupra Марк-Андре тер Щеген стана посланик на испанската марка

Дубльорка на дузина холивудски звезди и съпругът й бяха застреляни в Охайо

Разследват полицай за управление на личен автомобил без винетка и без застраховка

19% ръст на бързите кредити

От вечното дерби във Вечния град

7,5% спад на новите коли

Илир Мета: Готов съм на всякакъв сценарий във „войната“ с правителството Президентът предупреди, че никой не може да го отстрани, докато не приключи мандатът му

Съдът остави в ареста Нено Димов

Прокопани са първите 400 м от тунел „Железница“ на магистрала „Струма“ (СНИМКИ)

Предаваме на Австрия нашенец, издирван за закана за убийство

Стартира четвъртото издание на Националния литературен конкурс „Писма до себе си”

Eврокомисарят по разширяването: Северна Македония и Албания ще успеят с реформите

ВСС образува дисциплинарно производство срещу съдия Андон Миталов

Ирина Шейк туърква сред група мъже (ВИДЕО)

Екоминистърът: Ще променим Закона за управление на отпадъците

Назначиха нов главен секретар на БНБ

Снежанка Деянова е назначена за главен секретар на БНБ, съобщиха от Централната банка на своя сайт . Тя заема тази длъжност на мястото на Петко Кръстев, който напуска БНБ поради своето пенсиониране.

Деянова, досега главен счетоводител на БНБ, е дългогодишен служител на централната банка и е започнала кариерата си в БНБ, като последователно е заемала длъжностите „счетоводител“ и „заместник-главен счетоводител“. Деянова понастоящем е член на постоянната бюджетна комисия на БНБ, на Комитета по оперативни рискове и на Комитета по сигурност на информационните системи.

Тя е постоянен представител в Комитета по счетоводни въпроси и парични доходи към Европейската система на централни банки. Деянова е ръководила проекта по внедряване на основната банкова информационна система на централната банка. Тя е магистър по икономика, завършила е Университета за национално и световно стопанство. Владее английски език.

Считано от същата дата, на длъжността „Главен счетоводител“ е назначена Теменужка Цветкова. Тя притежава дългогодишен опит в БНБ и е работила в дирекция „Главно счетоводство“ последователно като „счетоводител“ и „ръководител екип“. Тя е постоянен представител в работната група по счетоводни въпроси към Комитета по счетоводни въпроси и парични доходи към Европейската система на централни банки и алтернативен представител в Комитета по счетоводни въпроси и парични доходи към Европейската система на централни банки. Г-жа Цветкова е магистър по финанси, завършила е Университета за национално и световно стопанство. Владее английски език.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.