Иво Танев е новият враг в къщата на VIP Brother

Зрителите с решаваща роля в новата мисия на звездите

Шестите елиминации са вече в историята. Зрителите на Нова дадоха най-голяма подкрепа за Ернестина и тя продължава да се бори за победата. Най-малко гласове събра Катрин и тя напусна завинаги Къщата. Моделът избра да даде щитът на SDI на Кристина и така да я спаси от предстоящите номинации.

За всеобща изненада на Съквартирантите, в последните дни поведението на Иво коренно се промени. Водещият не спира да търси съжаление и благодарност от всички в Къщата за свършената от него работа. Това все по-силно започва да дразни звездите и Танев се превръща в най-коментирания Съквартирант. Тази вечер ще видим как кухнята отново ще се окаже ябълката на раздора и в битката за нея ще се включат нови играчи. Люси ще се изправи в директен сблъсък срещу монопола на Иво и ще изяви желание той да поеме изхранването на Съквартирантите. Желанието му ще доведе до сериозен словесен сблъсък и емоционална тирада от страна на Танев. 

В дейли епизода тази вечер зрителите ще имат главна роля в новата мисията на звездите. Преди дни Big Brother организира онлайн анкета, в която феновете на предаването имаха възможност да дадат мнението си за всеки един от Съквартираните. Днес те ще трябва да познаят кой е победител във всяка една от категориите – най-секси жена, най-голям интригант, кой се прави на най-голяма жертва, кой е най-достоен да спечели VIP Brother 2015. Дали мнението на звездите ще съвпадне с това на зрителите и какъв е залогът за спечелването на мисията, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.   

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.