Ефективното инфрачервено отопление през зимата намалява сметките за ток

С какво ще се топлите тази зима у дома? Някои вече са решили, а други все още търсят най-подходящото, изгодно и ефективно решение за тях.
Ще ви запознаем с две технологии, които бързо и трайно намират място в хиляди домове.

Инфрачервеното отопление създава мека, уютна и здравословна топлина. При инфраред панелите няма духащи елементи, което означава въздух без прах и други частици. Технологията създава идеални условия, за да се чувствате комфортно през целия ден.

Инфрачервеното отопление нагрява помещението много бързо, а това е голямо предимство през зимата, когато всички бързаме да се стоплим след като сме намръзнали навън.

Соларните панели са екологични източници на енергия, щадящи природата. Те преобразуват слънчевата светлина в електричество, което може да захранва всички уреди в домакинството. С фотоволтаичните системи ще пестите електроенергия, без да се налага да правите икономии!

За всички възможности на инфраред отоплението и соларните панели може да се консултирате с фирма Ф-Х-Брадер ООД.
Компанията функционира на българския пазар от 1992 г., от 1998 г. разполага с офис в Китай, от 2007 г. е на пазара на соларни панели, а от 2011 г. – на пазара на инфрачервено отопление.

Фирмата предлага на клиентите си кратки срокове за доставка (1-3 работни дни), професионален монтаж и доказано висококачествени продукти с 24 или 36 месеца гаранция. Всички артикули на компанията са със сертификати за качество за европейския пазар – CE, LVD, ROHS.

Вижте всички продукти и цени на elektronikabg.com

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес