„Реал“ спечели лесно

„Реал“ без шестима титуляри би „Лас Палмас“ с 3:1 в Мадрид и води в Испания с 24 т. „Барселона“ (21 т.) снощи гостува на „Хетафе“. „Атлетико“ допусна 1:1 с „Ла Коруня“ навън и е трети с 20 т.
Иско откри в 4-тата минута, а в 14-ата след красив плонж и удар с глава Кристиано Роналдо доказа, че влиза в голов ритъм - 2:0. Ернан Сантана намали в 38-ата, но Хесе направи 3:1 в 43-тата. Кристиано има вече 13 гола от 13 мача за сезона. Роналдо влезе в челната тройка на стрелците в елитни първенства. Асът е с 317 гола в Испания и Англия. Повече имат Джими Грийвс (366) и Герд Мюлер (365).
Английските власти разследват „белия“ треньор Рафаел Бенитес за данъчна измама чрез местна фирма.

Кристиано: На мен ми е необходим враг

“Признавам, че не съм най-скромният човек в света - заяви португалската мегазвезда Кристиано Роналдо от „Реал“ (Мадрид) пред британския в. „Таймс“. - Но аз обичам да се уча. Не съм против това хората да ме мразят. Това само ме мотивира. Когато излизам на терена, те винаги са против мен. Но това даже е хубаво.
Трябва да се виждат положителните моменти в ненавистта. На мен ми е необходим враг. Това е част от бизнеса. Те започват да крещят, когато аз докосна топката. Това започна още когато бях на 18 или 19 години. Оттогава престана да бъде проблем. Това по-скоро е мотивация.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят