Кошмарен сън на родител спасил стюард от злополучния полет на руския самолет

На официална пресконференция днес авиокомпанията "Когалимавиа" потвърди, че 16 души не са се качили на борда на Airbus A321, който се разби в Египет, предаде RT. В руските медии продължават да излизат истории и за други случаи на щастливо оцелели от фаталния полет.

Седмица преди злополучния полет до Египет бившият стюард от компанията „Когалимавиа” Олег Ермаков, който трябвало да лети с катастрофиралия самолет, напуснал работата си. Това спасило стюарда от сигурната смърт, а причината да го направи бил пророчески сън на баща му, съобщава „Руская весна”.

Ермаков работил в „Когалимавиа” 2,5 години.

„Познавах лично членовете на екипажа, познавах и машината, тъй като много пъти съм летял с нея. Според графика за полетите на 31-ви трябваше да летя за Египет, но буквално една седмица преди страшната трагедия напуснах компанията. Имах лични причини за това и го направих най-вече по настояване на баща ми... Той сънувал лош сън, свързан с мен, и ми каза: „Олег, напусни”. И много настояваше... Сънувал, че катастрофира самолет и че аз загивам точно в този самолет. Напуснах без предупреждение”, разказва Ермаков пред НТВ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят