Вода "Хисар" взе златен приз за спортни каузи

С награда "Златно сърце" бе отличена минералната вода "Хисар" в каузата "Спортни инициативи". Призът бе връчен на специална церемония в столичния хотел "Хилтън".

Отличена е кампанията, приканваща всички да се движат повече, да забравят за дигиталните устройства, да усетят радостта от танците и живото общуване. Производителите на утвърдената марка минерална вода започнаха през октомври кампанията под наслов "Формулата на забавлението е H20 + движение = забавление" и тя бързо спечели много последователи. От "Хисар" органзираха уникално dance battle шоу в рамките на Софийския маратон и младите хора се забавляваха с много танци и състезания в стил рап, хип-хоп и брейк.

Минерална вода "Хисар" е отличена и за подкрепата, която дава на знакови за страната спортни събития като Световната купа по спортна гимнастика и акробатика и Маратона на София.

Наградите за благотворителност и корпоративна социална отговорност на Business Lady имат за цел да дадат гласност на различни професионални успехи, качества и постижения във всяко отношение. Призът "Златно сърце" цели да възнагради морално усилията на онези компании и личности, които са допринесли най-много чрез средства и отделено време за дадена кауза.

Тази година минерална вода "Хисар" стана и любима марка в единствената по рода си класация у нас, която представлява не експертното, а потребителското мнение.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес