Лазерната и фотоепилация трябва да се правят в медицински заведения

Заради студа, през зимните месеци показваме по-малко плът, но това в никакъв случай не означава, че не трябва да си обръщаме внимание. Красотата през зимата не е по-малко важна, отколкото през лятото.

Може би не знаете, но студените месеци са много подходящи за процедури лазерна и фото - епилация. Обезкосмената кожа реагира силно на UV лъчите на слънцето и на различни замърсители и прах във въздуха.

Когато правите перманентна епилация за скрити части, те остават защитени от атмосферните условия под дрехите. Ако пък третирате с лазер открити зони, това също не е опасно при по-слабото греене на зимното слънце.

Разбира се, обезкосмяване не се прави само през зимата. Ето защо, Инфинити Клиник разполага и с Nd-yagлазер за лятото – за да са клиентите на първата специализирана клиника за лазерна медицина в страната спокойни не само за ефикасността на процедурите, но и за своето здраве.

Апаратуратана Инфинити Клиник включвавсички най-нови видове високи технологии, с които се третират широк набор от проблемни зони и състояния. В клиниката работят висококвалифицирани медицински кадри , които гарантират индивидуален подход към пациентите.

Лечението в Инфинити Клиник започва с конфиденциален разговор с пациента, след който се определя най-правилната и индивидуална терапия.

Медико-денталният център е изключително модерно обзаведен. В комбинация с това, Инфинити Клиник предлага промоционални цени с ваучери за различни услуги всяка седмица. Така може да получите лукс на достъпна цена.

Научете повече на www.infinity-clinic.com

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве