Участниците в Детска Евровизия записаха химна на конкурса

В първия ден след пристигането си в България, звездите на Детска Евровизия 2015 се събраха в студио 1 на Българското национално радио. Там те записаха химна на тазгодишния конкурс – “Discover”.

Съвместният запис е първата им обща проява в София. По традиция всяко издание на Детската Евровизия има обща песен, която се изпълнява от всички участници. Името на песента е в съзвучие с мотото тази година - #discover (#откривай). Автори на музиката са Евгени Димитров-Маестрото, Васил Иванов-Декстър и режисьорът на шоуто на Детската Евровизия – Гордън Бонело. Текстът е дело на Мат Мушу, който написа и общата песен за миналогодишното издание на конкурса. От сцената в зала «Арена Армеец» песента ще прозвучи в изпълнение на всички участници в конкурса, детския хор на БНР и българските звезди от Детска Евровизия 2014 – Крисия, Хасан и Ибрахим.

Химнът на Детската Евровизия 2015 вече звучи на Терминал 2 на Летище София, както и на борда на самолетите на авиокомпания "България Ер" - официален превозвач на Детската Евровизия 2015.    

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес