Един съквартирант сензационно напуска къщата на Big Brother All Stars още днес

Риалити звездите имат тежката задача да решат с кого да се сбогуват

Big Brother All Stars 2015 даде силна заявка още със старта си. Въпреки че продължителността на сезона е само месец, събитията в него се случват с огромна интензивност. Тази вечер Големият брат е подготвил поредната голяма изненада за Съквартирантите. Напълно на живо, пред очите на зрителите, риалити звездите ще се впуснат в изпълнението на сложна мисия. В края ѝ, групата ще трябва да реши единодушно с кого да се раздели, само два дни след началото на сезона.

Новите Съквартиранти не губят и минута и първите словесни сбъсъци в Къщата вече са факт. В живото предаване тази вечер ще видим как безстрашната Соня се изправи срещу Евгени, за да защитава българските гурбетчии. До какво ще доведе това и ще отиде ли устатата журналистка в графа „неприятели” в личната листа на Лорда, предстои да разберем.

Часове след влизането си в играта, Съквартирантите получиха първата си мисия, която предопредели съдбата им за следващите месеци. Мисия „Сфери” даде определена роля на всеки един, но докато късметът беше плътно зад някои от тях, други изтеглиха късата клечка. Днес ще видим как Вътрешният човек на Big Brother – Ваня Червенкова, получи първата си задача, за която никой не трябва да заподозре. Какво е алибито на Ваня и от какви свои привилегии реши да се възползва тя, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес