Гръцката полиция разби мрежа за фалшив алкохол, има арестувани българи

Любимите рецепти на Анна Петрова

Жени Калканджиева бори тероризма в „Ятаган“

Битото и съблечено момче: Прибрах се с едно яке, което ми дадоха, за да не ми е студено

Премиерът Борисов: Българското правителство продължава да работи усилено по мерките за влизането ни в чакалнята на еврозоната

Установена е самоличността на убития в София 48-годишен мъж

Теменужка Петкова: България губи по $110 млн. на година заради спрения транзит на газ

Офроуд специалист за най-трудните мисии Екстремният пикап Ford Ranger Raptor вече ще се продава в България

Емил Димитров: Замърсяването на реките Чепеларска и Юговска с цианиди е голямо

Европейският съвет в Брюксел не постигна консенсус за бюджета на ЕС

Защо катаджии спрели Явор Бахаров?

Вижте какво ще е времето през уикенда

Средновековни комикси разкриват историята на Охрид В онези векове ръкописните книги са представлявали произведения на изкуството

Отбелязваме Голяма Задушница преди Великденския пост

Първи смъртен случай от коронавируса в Италия

България спечели британски приз за най-привлекателна аутсорсинг дестинация

България спечели приз за най-привлекателна аутсорсинг дестинация за бизнес услуги и информационни технологии. Това съобщха от пресцентъра на Министерството на икономиката (МИ).

Наградата беше връчена от британската Национална аутсорсинг асоциация вчера на официална церемония на годишните награди в Лондон. Призът беше получен от ръководителя на Службата за търговско икономически въпроси на България в британската столица Тоня Койчева.

България спечели приза в конкуренция със Словакия, Южна Африка и Шри Ланка. Страната ни е номинирана за трета поредна година, като привлекателна дестинация за реализиране на инвестиционни проекти в областта на информационните технологии и бизнес услугите. Присъждането на наградата е резултат от съвместните дългогодишни усилия на Българската аутсорсинг асоциация, Българска агенция за инвестиции (БАИ), български компании, Службата за търговско-икономически въпроси в Лондон и др. Българската фирма „Скейл фокус“ също получи приз в категорията „Доставчик на годината“.

Британската Национална аутсорсинг асоциация е създадена преди 28 години с цел оказване на съдействие за развитие на индустрията и максимизиране ефективността от аутсорсинга. В организацията членуват 300 водещи мултинационални компании и 18 000 индивидуални членове. През м. октомври България беше наградена и от Европейската аутсорсинг асоциация и обявена за водеща дестинация за 2015 г.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.