Азар отрече конфликт с Моуриньо

Обичайният заподозрян за слабата форма на “Челси” този сезон Еден Азар отрече мълвата, че се намира в конфликт с треньора Жозе Моуриньо. На белгийския футболист, който още не е вкарал гол в 18-те мача през сезона, бяха приписани думи, че предпочита да губи мачове, отколкото да печели за Специалния.

Избраният за играч №1 във Висшата лига за миналия шампионат Азар говори след съботната победа над “Норич” с 1:0 и преди гостуване срещу “Макаби” (Тел Авив) в Шампионската лига във вторник: “Нямам никакъв проблем с Моуриньо. Надяваме се, че ще спечелим още купи заедно. Може би не този сезон, защото ще е трудно, но следващия и по-нататък.” Самият Жозе също не вярва, че “Челси” ще защити титлата си, но очаква да завърши в топ 4. “Да влезем в четворката не е невъзможна мисия, но първото място е невъзможно, дори на Том Круз ще му е трудно”, демонстрира познаване на киното и чувство за хумор Моуриньо. Отборът ще се класира за елиминациите в Шампионската лига веднага, ако победи “Макаби”, а “Порто” не загуби у дома от “Динамо” (Киев).

Колегата Арсен Венгер също вярва, че “Арсенал” ще прескочи групата, макар че това няма как да стане, ако “Олимпиакос” вземе точка на “Байерн”. “Артилеристите” посрещат “Динамо” (Загреб) и само победа ще съхрани шансовете им за второто място при загуба на хърватите в Мюнхен. “

“Рома” гостува на еврошампиона “Барселона” без Франческо Тоти, Мохамед Салах и Жервиньо в опит да открадне точка за второто място в групата. Като титуляр при каталунците се връща Лионел Меси.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят