Играч на Стоилов отказа мерцедес

Играч от „Астана“ отказа да получи мерцедес. Фокси Кетевоама спечели анкетата за №1 в отбора на Станимир Стоилов за годината и елитната кола бе дарена от спонсор за награда. Асът от Централноафриканската република обаче пожела мерцедесът да бъде продаден, а парите - разделени поравно между всички футболисти.

„Нашите планове винаги са насочени към победа, ще видим какво ще се получи“, каза Мъри преди мача с „Бенфика“ в сряда. „Астана“ има шанс за третото място при 4 т. от оставащите два мача - с португалците и с „Галатасарай“ в Турция.

„Бенфика“ сътвори уникат в Шампионската лига с нощен полет. Уплашени от разстоянието до Астана за мача в сряда, португалците решиха да пътуват, спейки. Чартърът бе оборудван с удобства за сън.

„Орлите“ трябваше да поемат снощи в 23 ч лисабонско време по очаквания 10-часов път. „Атлетико“ (Мадрид) пристигна към полунощ в Казахстан два дни преди дуела и завърши 0:0. Отборът на Станимир Стоилов не се даде у дома в Лигата и на „Галатасарай“ - 2:2.

Температурите в сряда в Астана ще бъдат между -8 и -18 градуса, а в Лисабон вчера стигнаха до +15. Мачът е от 21 ч казахстанско време (17 ч българско).

„Бенфика“ е без двама контузени - капитана Луизао и аса Николас Гайтан.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят