Бербатов на вечеря за сплотяване в ПАОК

Димитър Бербатов и съотборниците му излязоха на вечеря за по питие, с което да сплотят колектива в трудния момент. Идеята е на треньора Игор Тудор, който събра играчите в ресторант в Солун в понеделник, ден след конфузното 0:0 у дома с „Панайтоликос“.

Командата „свободно“ дойде като алтернатива на евентуални санкции или по-здраво затегнат режим на дисциплина и подготовка, както се случва в клубове с проблеми на терена.

Бербатов също бе на масата, а преди това поговори край нея с хърватския треньор по темите около представянето на тима. А какво да се обсъжда очевидно има - солунският състав е в криза, каквато не се очакваше в началото на сезона.

ПАОК няма победа от 4 мача в първенството и Лига Европа, като изостава вече на 14 т. от лидера „Олимпиакос“ и е шести в класирането.

Същевременно след неделния провал собственикът Иван Савидис побесня и задържа 5 ч след края на мача Тудор и спортния директор Франк Арнесен, въпреки че... самият той бе в Русия. Босът се свързал със спортно-техническия тръст по скайп и искал обяснение защо отборът е толкова немощен и какви резултати да очаква в следващите мачове. Целта е спечелване на Купата на Гърция и място в плейофа за второто място в квалификациите на Шампионската лига (2-6-о в първенството).

Савидис поискал и гаранции за това, в противен случай Тудор ще бъде уволнен.
„ПАОК не можа да бие „Пантракикос“ (3:3 в предишното си домакинство) и „Панайтоликос“ в последните си два мача у дома, което е огромен провал - пише в. „Метроспорт“ от Солун. - Тези два клуба заедно едва ли имат бюджет, колкото е годишната заплата на Бербатов (вероятно към 2 милиона евро). Това е краят, по-слабо от това в неделя не може да се играе!“

Феновете също са бесни и след мача в неделя освиркаха играчите пред стадион „Тумба“. „Трагично“, оцениха във форума на най-запалените „черно-бели“.
Запалянковците насочиха гнева си най-вече към асовете на отбора, включително и Бербатов.

Коментари

Задължително поле