Клоп: „Бийтълс“ са №1, харесвам и „Кис“

Юрген Клоп често е цитиран с фразата, че иска отборите му да играят „хеви метъл футбол“. Германецът даде най-странното си интервю в кариерата, като говори приятелски с 9-годишния Айзък в рубриката „Хлапетата от „Коп“ в клубната телевизия на „Ливърпул“.

И говори за музика, не само за футбол...

„Трите най-велики групи в историята? Мама ми е казвала, че номер едно е „Бийтълс“ - каза Клоп пред хлапето. - Нямаме спорове за това, нали? Не и тук, в Ливърпул! Харесвам много „Дженезис“, така че те са втори. И знаеш ли кого още? „Кис“! С техния луд вокалист, който показваше дългия си език, напълно откачен! (визира Пол Стенли - б.р.).“

Клоп бе разпитан и за изрази в типичния (напълно неразбираем за външни хора) диалект скаус, на който говорят хората в град Ливърпул. И се посмя искрено на лафовете. Имаше обаче и сериозни въпроси.

„Как бих се описал? Не съм глупав, но не съм и много умен. Навремето не пропуснах нито ден в училище. Забавен, готин тип съм“, отвърна мениджърът на 9-годишния „репортер“.

Същевременно Клоп обяви, че нападателят Даниел Стъридж е готов да играе срещу „Бордо“ в четвъртък в Лига Европа след 2 месеца пауза с травма.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят