Луис Енрике: Във върхова форма сме

Футболният свят се радва - ГОЛям Лионел Меси се завърна с класа за „Златна топка“, а „Барселона“ стъпка „Рома“ с 6:1. Лео нямаше гол от 20 септември, лекува травма, влезе резерва за 4:0 с „Реал“, а сега блесна с две попадения и асистенция. „Меси и „Барса“ - фестивалът продължава“, възхити се в. „Ас“ на естетиката и страстта в играта.
„Рома“ ни срещна във върха на формата ни - коментира треньорът на победителите Луис Енрике, който се изправи срещу бившия си тим. - А и винаги е трудно да се играе срещу „Барселона“.
„Доволен съм, че успях да играя 90 минути - каза Меси. - В мое отсъствие отборът показа, че не зависи от мен.“
„Трябваше да се случи чудо, за да победим - коментира Руди Гарсия, треньорът на „Рома“. - „Барселона“ е непобедима машина. Не съм разстроен. Не обичаме да губим и момчетата не са доволни, но „Барса“ е най-добрият тим на света.“
„Барса“ стана поне временно най-резултатният отбор в историята на евротурнирите. Каталунците имат 1029 гола. „Реал“ имаше 1026 до снощния мач с „Шахтьор“. С далеч по-слаб актив трети е „Байерн“ - 848 гола.
„Неймар ще подпише нов договор съвсем скоро, нямам колебание“, обяви техническият директор Роберт Фернандес. Настоящият контракт на аса изтича през 2018-а, а ред спекулации напоследък го „разделиха с „Барса“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят