Вуйчо-насилник подмамвал 12-годишно момиче с приказки за духове

Вуйчото-насилник на 12-годишно момиче го подмамавал в леглото си с плашещи разкази за дяволи и духове и се възползвал насила сексуално от детето. Това стана ясно, след като Варненският апелативен съд потвърди постоянния арест на Левент Кирилов, постановен от съда в Разград.

Кошмарът станал известен преди седмица в село Студенец, където Левент отишъл да живее 2 седмици преди това с жертвата, нейната майка и болния си брат. Според хора от селото Левент се падал вуйчо на детето или на майка му.

Вечерта на 24 ноември майката потърсила помощ от роднини и кмета на селото с оплакване, че пияният Левент налетял да бие нея и дъщеря й. Заплашвал ги с нож и ги обиждал. "Тя се страхуваше, че може да посегне на дъщеря й, но после се оказа, че то това ставало отдавна", разказаха от селото и недоумяваха как жената не е разбрала по-рано за сексуалното насилие над дъщеря си.

Разследващите са установили, че момичето е било насилвано продължителен период, докато се местело с майка си и Левент в селата Каменар, Дянково и последно в Студенец. Мъжът често пътувал и до Германия, съобщиха от съда във Варна.

По повдигнатото обвинение се предвижда лишаване от свобода от 10 до 20 години. Левент имал две изтърпени присъди за престъпления против собствеността, като за последната все още не е реабилитиран по право.

Определението, с което Левент остава в ареста, е окончателно.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право