Тотомилионерът от Смядово още неизвестен. Кметицата: Печалбата е почти колкото бюджета на общината

Неизвестен засега

Това е почти колкото годишния бюджет на малката община, която догодина ще харчи 4,5 млн. лв., каза кметицата Иванка Петрова/ГЕРБ/.

В понеделник по обяд през фейсбук кметицата честити на милионера и обяви "Аз, като кмет на общината го приемам като добра поличба за града ни в навечерието на Коледните празници. Който и да е той, ако има желание за благотворителност - да се обади, имаме една сграда, която искаме да я превърнем в дом за стари хора".

Пред "Труд" Петрова уточни, че имат проект за въпросната сграда, която ще глътне към милион. Всеки лев за малката община е важен, но кметицата втори мандат смята, че ги чака сполука, защото само за месец това е трети случай на печалба в общината.

Първо кметски наместник спечелил 8000 лв., след това от националната лотария счетовидителка се сдобила с чисто нова кола.

Всевъзможни версии за спечелилия вървят из малкото градче. То е в еуфория още от снощи, а тази сутрин минувачите буквално един друг се питали "да не си ти късметлията". Очаква се залозите в единствения пункт на тотото да скочат драстично.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони