Лола ди Мола коментира концерт на Марги Хранова

В навечерието на червеното и златното на Коледа по традиция се отдаваме на типичните за тези дни носталгия, спомени и мечти.

За да изпълни една своя мечта, в края на ноември Маргарита Хранова събра приятели и почитатели на българската естрада в зала 1 на НДК.

Концерт-спектакълът „Вечните песни на България“ бе и поклон към паметта на най- обичаните композитори и изпълнители, които вече не са сред нас - Емил Димитров, Паша Христова, Мария Нейкова, Петър Чернев, Катя Филипова, Борис Годжунов, Георги Минчев, Чочо Владовски.

Като красиви късчета от семейния албум на всяко българско семейство на сцената раздадоха глас и талант едни от най-популярните поп изпълнители - Васил Найденов, Мими Иванова, Роси Кирилова, Данчо Караджов, Христо Кидиков, Панайот Панайотов, Кристина Димитрова, Нели Рангелова, Искра Радева.

Звучаха мегахитовете „Ако си дал“, „Вървят ли двама“, „Една българска роза“, „Незабрава“,“Заклинание“, „Надежда“, „Зеленоокото момиче“, изпълнени от любимите български певци.

Красива феерия от глас и талант подари на хилядите почитатели на българската песен Маргарита Хранова.

Като прима и организатор на паметното събитие, тя бе избрала невероятен тоалет в ален нюанс. Красивият цвят, щедрият модел на роклята и, разбира се, прекрасното присъствие на енергичната Марги са достойни за всяка световна сцена.

Изпя „С любов“, “Богатство“, „Бяла тишина“ и затвърди с песента “Оставаме“ вечно актуалното звучене на българската поп музика.

Омайницата и организатор на събитието смени три тоалета в хода на концерта. Роклята в черно-бяло бе в празнична дължина и оформящ силуета десен. Красивият тоалет по хармоничен начин подсили чаровното излъчване и прекрасния глас на примата. Вълнуващото изпълнение на “Устрем“ на Найден Андреев, превърнало се в творческа емблема за певицата, прибави към мечтите ни още една - за нови срещи с великолепната българска песен.

Васил Найденов се бе спрял на тоалет в обичайно черно, леко освежен от спортния намек в детайлите на сакото и денди тирантите под него. Популярният изпълнител завладя безапелационно сцена и публика и без намек за сбогуване изпя рефрена на емблематичната за кариерата си песен “Сбогом, моя любов“.

Неостаряващия Христо Кидиков заложи на класически елегантен костюм и риза в интересен цвят, сякаш да засили винтидж звученето на концерта.

С изненада осъзнаваме, че емблематичният и много диалектен лаф „Цъкни ВЕФ-а, да чуем Кидика!“ е с повече от 30-годишна давност.

И само песен с рефрен “Хей живот, здравей“ е достойна за подобно творческо, духовно и физическо дълголетие.

“Искаш огън да ти дам“ в изпълнение на Панайот Панайотов разпали страстите и темперамента на публиката. Тоалетът от сако в дискретно райе и риза с широко отворена яка бе в премерен седемдесетарски стил.

Роси Кирилова винаги е предлагала интересни, понякога наивно-странни сценични визии. Любимата певица с нежен глас този път ни изненада с тоалет в бяло и красиви орнаменти. Опушеният цветен акцент на костюма от две части, като нюанс от пожълтяла снимка, върна публиката години назад и мнозина проляха по сълза с хита “Учителко, целувам ти ръка“.

Нели Рангелова изяви талант, глас и женска суета в многопластов тоалет. Роклята в черно и бяло с интересен дизайн и сексапилно оформено деколте със сигурност пожъна успех сред мъжката част от 4-хилядната публика. За дамите остана бялата завист и мечтата в един “Мой стих“ да изразят такава страст.

С носталгичен “Детски спомен“ излязоха на сцената Кристина Димитрова и Орлин Горанов. Все по-сексапилна и свежа въпреки отлитащото време, дамската половина от дуета бе избрала тоалет, съобразен с празничния характер на събитието. Актуалните за 2015-а naked рокли, чийто лек вариант ни предложи певицата, са изработени от прозрачна материя, като на стратегическите места е поставена бродерия или декорация. Във визията на Криси Димитрова прозрачният акцент е на правилното място и ненатрапчиво разкрива стройни форми.

Светлата страна на дуета, като част от негатив на снимка, е красиво помъдряващият Орлин. Дозата чар и стил в неговия тоалет, някак по италиански - небрежен и все пак елегантен, достойно завършват цялостното излъчване на любимия дует на България.

Като „Добри познати“ приветства публиката и Искра Радева. Дамата, за която бялото е любимо за делник и празник, не изневери на стила си. Този път белият цвят бе превзел елегантните линии на официална рокля. Богатата украса от блестящи аксесоари и декорации красиво допълни искрящия талант на пеещата актриса. Прибраната в стилен кок прическа бе най-добрият избор към предложения аутфит.

“Може би“ е време да провъзгласим Данчо Караджов за краля на рока в България. Легендата от група „Сигнал“ съвсем по кралски маниер бе потърсил златото на декорациите. Красивите ширити, опасали като благородна шевица бието на сакото, по много артистичен начин украсиха иначе трудния за разнообразяване мъжки силует на сцената. С топлото участие на Дани Милев градусите на изпълнението на любимата на поколения песен вдигнаха опасно „температурата“ на публиката.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл