Горя крайслерът на доктор македонец в Бургас

Палежът не бил първото посегателство върху колата му

Неизвестни пиромани са подпалили личния автомобил- "Крайслер" на бургаския лекар д- р Димче Миладиновски.

Миладиновски е маседонец, но от 15 години живее и работи в Бургас. В момента е в най- тежкото отделение- Противошокова зала на Многопрофилната болница /МБАЛ/ в морския град.

"Беше около 20. 30 часа в събота, когато алармата на колата започна да пищи. Бях си у дома", разказа пред Труд лекарят. Това не е първото посегателство над автомобила му. Преди месец неизвестни апаши нарязали гумите му. След палежа в събота, полицаите установили, че крайслерът е отново с надупчени с нож гуми. "Оставям прокуратурата да си свърши работата. тече разследване. След това ще говоря", каза д- р Миладиновски. Той вероятно знае откъде идват заплахите срещу него.

по случая със запаления автомобил работят полицаите от Пето районно в Бургас. "Иззели сме записите на камерите наоколо и работим по няколко версии", казаха криминалисти. Една от вероятните версии е, че докторът е засегнал нечии интереси с това, че е открил своя частна клиника- хоспис в град Черноморец. Тя работела през летния сезон, но нямала необходимите разрешителни. Сега обаче Миладиновски се снабдил с нужните документи и хосписът вече имал лиценз. Има и друга версия- за недоволен пациент, който по този начин си отмъщавал.

"Автомобилът ми е съсипан, нищо не става от него", каза лекарят. Той живее в жк "Лазур" в Бургас. Малко преди пироманите да подпалят крайслера с коктейл "Молотов", той го паркирал и се прибрал у дома. бил заедно с детето си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони