Астрологът Алена специално за "Труд": В годината на Марс - гняв, агресия и жертви на тероризъм

Ще се стигне до смяна на правителството, ако на управленско ниво се допусне самозаблудата, че и от най-тежката ситуация има лесен изход

Задава се бум на телефонните, документните, моралните и материалните измами

Журналисти и писатели ще бъдат по-остри

Няма да е лесно спазването на закони заради стремежа към лично облагодетелстване

Онова, което заслужихме през 2015-а, ще ни следва и догодина

Огнената маймуна, под чийто знак ще мине 2016-а, ще разпръска непочтеност в отношенията

2016-а ще мине под знака на разрушителния Марс

Четвъртата планета от Слънчевата система ще бъде носител на скрит гняв и агресия, избликващи в неочаквани моменти, а те ще доведат до физическо насилие, битови и политически убийства, жертви на тероризъм.

Това съобщи за „Труд“ водещият астролог Светлана Тилкова- Алена. Тя припомни, че 2015-а бе годината на Сатурн, а това е планетата на ограниченията, затова и ни подложи на тежки, дори смъртоносни изпитания. Сатурн донесе също убийства, самоубийства, катастрофи и тероризъм.

Какво още предвижда астрологичната прогноза на Алена за 2016 г., вижте в следващите материали.

Държавническите действия трябва да се обмислят добре, за да не се създават опасни конфликти

През 2016 г. родените в Овен под влияние на вибрации 1, 10, 19, 28 и особено на 9, 18 и 27 не бива да бъдат допускани на ръководни позиции и в държавното управление с право на самостоятелни решения, защото действията им ще са пагубни.

От 18 април до 30 юни 2016 г. Марс е ретрограден в Стрелец и Скорпион, затова неочакваната проява на агресия в личния живот и семейните отношения при мъжката половина на човечеството ще е честа. Особено изявена ще е при тези представители и на нежния, и на силния пол, които са родени в Овен, Лъв, Скорпион и Стрелец или с асцедент в един от тези знаци.

Марс повлиява журналисти, репортери, писатели да бъдат остри в думите и действията си, а поведението им ще бъде оценявано като непристойно. Ако се стигне до отхвърляне от обществото, това ще им създаде здравословни проблеми и е възможно да ги тласне към форма на самоубийство.

През годината на Марс е задължително детайлно обмисляне на всяко действие на държавно ниво, за да не се разпалват вътрешни и междудържавни конфликти като последица от неспазените изисквания през 2015-а, годината на Сатурн. А това би било предпоставка България да се отдалечава от стабилността през 2016-а.

Заради стремежа към лично облагодетелстване няма да е лесно спазването на законовите разпоредби. Просто казано всеки трябва да ревизира потребностите си и да наложи умереност в желанията и действията си. Марс зарежда с излишък от енергия, което е нож с две остриета, защото създава илюзията, че и от най-тежката и трагична ситуация може да се намери лесен изход. Ако самозаблудата бъде допусната на правителствено или парламентарно ниво, ще доведе до проблеми, които ще пораждат обществено недоволство и импулсивно желание за смяна на правителството. Опасността може да бъде избегната с разум. А стигне ли се до „помощ“ отвън, за каквато лелеят немалко политици, държавата рискува да загуби своята идентичност.

Заради годината на Огнената Маймуна непочтеността в отношeнията ще е правило. 2016-а ще е урожайна за всички хора, решили да постигат целите си по нечестен начин или да дават големи, но празни обещания и да мамят наивниците. Можем да очакваме бум на измамите - телефонни, документни, морални и материални. Непрекъснато ще се сблъскваме с хора, които ще разчитат преди всичко на умението си да блеснат и да заслепят околните, за да не бъде разкрита посредствеността им. Тези характеристики няма да подминат и нашите управници. Непочтените действия на някои от тях ще навредят на държавата, на нас самите и на авторитета ни зад граница. Факт, който ще е силно изразен при наближаващите избори за президент, а непочтените действия могат да се очакват от кандидати без шансове да заслужат избора на народа. Астрологичните аспекти показват, че които и да са тези хора, те ще имат поведение, целящо да оцапа всички с думи и клевети само защото гроздето за тях ще е отровно кисело.

Критични за България са идващите април и септември

Настоящият декември е кризисен за кабинета на Бойко Борисов

Кои ще са критичните месеци на 2016-а и защо? За всеки човек те са различни и са следствие от неговия номерологичен хороскоп. Този, който ги знае и има воля, би могъл да намери сила, за да ги преодолее с успех, вместо да се вайка за злата си съдба. Всеки от нас има критични периоди, които смазват инертните, слабите или предубедените хора и помагат на практичните да станат по-силни, богати, проспериращи.

За България - и като календарна година, и като лична година (следствие и от датата й на зараждане - 27.10.679 г.) месеците, в които гражданите й трябва да са особено внимателни, са април и септември. За правителството кризисен, но не критичен, е настоящият декември. Март и април 2016 г. също налагат предпазливост и реализъм при разрешаване на съществуващите проблеми. Инатът води към катастрофа.

Овен, Лъв и Стрелец с успех в живота и професията

Любовните отношения ще са непостоянни, страстни и динамични

Всеки зодиакален знак има своите предупреждения за годината на Марс. Въпреки това, ако огнените знаци притъпят агресията, която ще е засилена от влиянието на огнената планета и вибрация 9, не съществува причина да не вървят към върха на житейската и професионалната стълбица. Всички хора, родени в другите зодиакални знаци, ще бъдат облагодетелствани, ако са една идея по-неуверени, защото Марс ще ги зарежда с достатъчна доза енергия и мъничко агресия при преследването на целите им.

Въпреки че годината е високосна, не ни забранява сключване на брак или раждане на деца. Обратното е суеверие. Единственото предупреждение е свързано с четирите отрязъка от време през 2016-а, в които Меркурий е ретрограден. Съобразим ли се с тях, ще си спестим провалите и страданията. Можем да работим активно, докато те властват, но не бива да правим инвестиции, да подписваме договори и да сменяме работата си. А тези периоди са: 6.01 -26.01; 29.04 - 23.05; 31.08-22.09; 19.12 - 31.12.

Интимните отношения през годината ще бъдат непостоянни, страстни и драматични, но ако дори любовните трагедии се приемат с чувство за хумор, психиката ще остане здрава. В първите четири месеца на годината ще се радваме на щастието си. През вторите четири месеца ще оправяме объркани или провалени планове. През последните четири месеца с внимание можем да се опазим от нови житейски проблеми и драми, които биха могли да тласнат отчаяно влюбените към самоубийство, ако чувствата им са отхвърлени.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл